Home Lifestyle Vers van de pers: Tim showt afgrijselijk gigantische ‘Temptation Island’-tattoo op Instagram

Vers van de pers: Tim showt afgrijselijk gigantische ‘Temptation Island’-tattoo op Instagram

Tattoo artist van dienst? Fabrizio!

© Instagram: @timtation_tempa2018

Mocht je je afvragen: goh, wat zou die allerleukste ‘Temptation Island’-telg Tim nu weer aan het uitspoken zijn? Je wilt het niet weten. We hebben je gewaarschuwd…

Als je nu een kijkje neemt op het Instagramprofiel van de ongetwijfeld meest gehate ‘Temptation Island’-kandidaat ooit Tim Wauters, val je van je stoel. Tims recentste foto is er namelijk eentje van zijn gloednieuwe tattoo. Een dol mopje, horen we je hoopvol denken. Maar neen, hoor.

Tims ‘Temptation Island’-avontuur samengevat in één tatoeage

Als je de Instagramlivevideo’s die Tim eerder deze avond opnam bekijkt, zie je namelijk dat er wel degelijk een échte naald aan te pas kwam. En dan nog die van ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio. Ook diens nieuwe vriendin en ex-‘TI’-verleidster Pommeline huppelt gezellig rond in de tattoozaak.

‘TIMTATION ISLAND’ staat er voorgoed in koeien van letters te lezen op Tims onderarm. Mét eervolle vermelding van de tattoo artists die dit prachtige – ahum – ontwerp uit hun creatieve handen toverden.

Daarnaast zijn ook de twee symbolen die Tims ‘Temptation Island’-avontuur samenvatten voortaan op zijn onderarm te vinden. Een diamant voor de billionaire die Tim volgens talloze van zijn T-shirts en petten is én twee kersjes… Voor Cherish, de verleidster waar hij naar eigen zeggen na ‘Temptation Island’ mee zou trouwen. Qua poor life decision-gehalte kan dit tellen, Tim. Maar we vrezen dat dit nog lang niet je ergste is…

Reactie van ‘Temptation Island’-deelnemers

Wij checkten eerlijk gezegd eerst even op de kalender of het niet weer 1 april was vandaag. Jammer genoeg voor Tim, is dat niet het geval. Ondertussen reageerden er ook al enkele mede-‘Temptation Island’-deelnemers onder Tims nieuwste post.

Tims tattoo artist Fabrizio gaf Tim eerst nog even een verdiende pets, alvorens zijn onderarm te bekladden. Van een gepaste begroeting gesproken!

Meer over ‘Temptation Island’? Hierzo!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.