Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

Is hij niet de enige die in het verleden een scheve schaats reed?

Bert doet gênante onthulling over Delphine in ‘Temptation Island: Love or Leave’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Dat Bert en Delphine uit ‘Temptation Island: Love or Leave’ geen gezonde relatie hebben, daar is televisiekijkend Vlaanderen het nu wel over eens. Het koppel verbaasde ons met de ene na de andere choquerende onthulling en Bert doet daar nu nóg een schepje bovenop.

Camera’s in huis hangen, bezoekjes brengen aan prostituees, het zijn maar enkele van de verbazingwekkende details die zowel Bert als Delphine onthulden over hun relatie in de vorige afleveringen van ‘Temptation Island: Love or Leave‘. Zowel de andere koppels, als de singles en de kijkers thuis denken hetzelfde: dit stelletje blijft beter niet bij elkaar!

Soa’s

Iets wat Bert ook lijkt te beseffen, want hij is klaar met Delphine en zijn relatie. Toch kan de man het niet laten om nog wat extra olie op het vuur te gooien. In een gesprek met een aantal vrijgezellen onthult hij een gênant geheim over zijn vriendin.

Bert vertelt dat Delphine een soa heeft gehad en hij twijfelt hoe zij die opliep. ‘Er is nooit besproken geweest dat iemand seksueel contact heeft gehad met iemand anders’, aldus Bert. ‘Natuurlijk twijfel ik. Ik twijfel over alles nu. Daar heeft ze zelf voor gezorgd.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '