https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het gloednieuwe personage Kato is ook enorm geïnteresseerd in Raven.

Louise krijgt een nieuwe liefdesrivaal in ‘Familie’

Herlinde Matthys

Er duikt heel binnenkort alweer een nieuw personage op in ‘Familie’. We maken kennis met Kato Vermeersch, gespeeld door actrice Alix Konadu. Zij is een vriendin van Louise, maar heeft net als haar een boontje voor Raven. Benieuwd wat dat gaat geven…

We hebben tijdens de spannende eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Familie‘ al afscheid moeten nemen van zowel Stefanie (Jasmijn Van Hoof) als Jonas (David Cantens). We zijn dan ook blij dat de makers van ‘Familie’ hun afwezigheid proberen invullen door het introduceren van nieuwe personages zoals Koen (Sieg De Doncker) en Emiel (Jelle Palmaerts).

Soulmates

Binnenkort mogen Jan, Peter, Benny, Véronique, Lars en co nóg een nieuw gezicht verwelkomen in hun midden, want Kato Vermeersch duikt plots op in het café. Zij is een vriendin van Louise (Charlotte Sieben). Ze leerden elkaar kennen op wereldreis en werden al snel soulmates, maar de vraag is of hun band nog lang zo hecht zal blijven.

© VTM

Kato heeft namelijk enorm veel interesse in Raven (Aaron Blommaert), maar laat dat nu net de crush zijn van Louise zelf. Kijkers hopen al een aantal weken dat die twee eindelijk hun gevoelens voor elkaar zullen opbiechten, maar het lijkt erop dat Kato daar nu een stokje zal tussen steken.

Frustratie

Louise en Raven zitten in de aflevering van morgenavond, 13 oktober, met hun tweetjes in de Jan & Alleman wanneer Kato daar ook plots toestuikt. Ze is een vrolijke vrouw die vrij en onafhankelijk door het leven gaat. Ze wil vooral genieten en rolt graag van het ene avontuur in het andere. Haar ouders zien dit met lede ogen toe, waardoor ze zich steeds vaker tegen hen afzet.

© VTM

Raven daarentegen die wil ze alleen maar beter leren kennen, want vanaf hun eerste ontmoeting raakt ze enorm geïntrigeerd door de mysterieuze jongeman. Tot grote frustratie van Louise ongetwijfeld, die na Isa opnieuw een liefdesrivaal ziet opduiken.

Boeiende wendingen

Kato wordt vertolkt door de Brusselse actrice Alix Konadu. Zij speelde eerder al mee in ‘Loslopend Wild’ en verschillende theaterproducties. ‘Op mijn eerste draaidag eind juni was ik een beetje overweldigd door de vele personages en complexe verhaallijnen’, vertelt Alix. ‘Yanni Bourguignon (Cédric, n.v.d.r.) is mijn peter op de set en heeft me bij elke stap begeleid. Hij was er bij mijn kennismakingsgesprek, kwam naar de set voor mijn eerste draaidag en ook vandaag kan ik nog steeds voor alles bij hem terecht.’

‘Ondertussen heb ik mijn draai helemaal gevonden en vind ik het enorm tof om in de huid van Kato te mogen kruipen’, besluit Alix. ‘Mijn personage zal zeker op amoureus vlak nog voor heel wat boeiende wendingen zorgen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content