https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

We moeten er niet lang meer op wachten.

Eén maakt uitzenddatum van derde seizoen van ‘Château Planckaert’ bekend

Herlinde Matthys

Het kasteel van de Planckaerts in Frankrijk is nog niet af, dus we wisten al dat er nog een derde seizoen van ‘Château Planckaert’ zou komen. Eén maakt nu bekend wanneer we de nieuwe afleveringen mogen verwachten.

De Nederlanders hebben De Meilandjes en wij hebben de Planckaerts. Al twee seizoenen lang konden we op zondagavond volgen hoe Eddy, Stephanie en co in ‘Château Planckaert‘ een afgebrand kasteel in Frankrijk met bloed, zweet, tranen, maar vooral veel gelach omtoveren tot een gezellige B&B.

Nieuwe uitdagingen

Het kasteel ziet er ondertussen al een pak beter uit, maar het is nog niet af. Het was dan ook niet echt een verrassing toen de gezellige bende aankondigde dat ‘Château Planckaert’ seizoen 3 er dit najaar zou aankomen. Lang moeten we niet meer wachten op de nieuwe avonturen van de familie, want Eén maakte bekend dat de afleveringen vanaf zondag 24 oktober te zien zullen zijn op de zender.

Naast de renovatiewerken aan het kasteel staat de familie voor nog een pak andere grote uitdagingen. Zo moet Junior revalideren na zijn motorcrossongeval waarbij hij zijn scheenbeen brak. Een proces met vallen en opstaan, letterlijk. Aangezien de Planckaerts naar Frankrijk verhuizen, moeten de jongste telgen van de familie naar een nieuwe, Franse school gaan. Maar ook dat verloopt niet altijd zo vlotjes.

Verder trainen de oudste zonen van Stephanie en Christopher en van Francesco en Magali, Mageno en Devon, om in de voetsporen van hun grootvader en wielerlegende Eddy te treden. De eerste koersen én helaas ook blessuren passeren de revue. Dit en nog veel meer mag je in het nieuwe seizoen van ‘Château Planckaert’ verwachten.

Je kan Château Planckaert’ seizoen 3 vanaf 24 oktober elke zondag om 20u zien op Eén.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content