https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Vanavond kan je nog kijken naar de voorlopig laatste aflevering van 'De Verhulstjes in Saint-Tropez'.

Er komt een derde seizoen van ‘De Verhulstjes’

Jolien Meremans

Vanavond neemt de familie Verhulst ons nog een keertje mee naar het zonnige Saint-Tropez in de laatste aflevering van ‘De Verhulstjes in Saint-Tropez’. Nu al heimwee naar Gerts dad jokes en Viktors slappe lachjes? Dan heb je geluk: er komt een derde seizoen van ‘De Verhulstjes’!

Alweer een maandag as we know it: vol heimwee naar het weekend, zin in aanstaande vrijdag én de Verhulstjes. Want zeg nu zelf: niets mooier dan een stukje breinloze tv op maandagavond. En Viktor Verhulsts kaaklijn. Vanavond mogen we nog een laatste keer meegenieten met de dolle avonturen van de familie Verhulst in Saint-Tropez, daarna maken ze plaats voor Axel Daeseleires ‘Klopjacht’. Tijdelijk, want ze komen terug met een derde seizoen.

Opnames in het najaar

‘We zijn al twee reeksen van “De Verhulstjes” ver, maar de mensen hebben ons échte leven nog niet kunnen ontdekken’, aldus Gert in een interview met Het Laatste Nieuws. ‘Bedoeling voor de derde reeks is dat we gevolgd worden in ons doen en laten. Ik ga zelf wat meer in Antwerpen vertoeven. Mijn nieuwe appartement daar is klaar. Er is nu een ruim terras zodat ook de honden meekunnen. Daar zullen Ellen en ik, en Marcel en Leo, regelmatig zitten. Viktor is bezig met zijn stekje dat ook bijna af is en Marie woont al alleen.’

Veel meer wilde de pater familias nog niet kwijt over het derde seizoen, wel liet hij al weten dat de opnames nog dit najaar zullen plaatsvinden. Of ook Viktors vriendin Sarah dan in beeld zal komen, is ook voor hem nog een vraagteken. ‘Het is een prachtig, lief kind en ze zijn samen heel erg gelukkig, zo blijkt. Maar ik ga niks forceren’, vertelt hij nog in de krant.

Voordat de familie een pauze inlast, kan je vanavond dus nog een keertje genieten van heerlijke reality, dat om 20u35 op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content