https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

Vrouwen kunnen zich vanaf nu inschrijven voor dit nieuwe Eén-programma.

Junior Planckaert (29) hoopt vriendin te vinden in nieuw Eén-programma ‘Junior op zoek naar de liefde’

Herlinde Matthys

In het nieuwe Eén-programma ‘Junior op zoek naar de liefde’ zullen we de zoektocht van Junior Planckaert (29) naar een nieuwe partner kunnen volgen. Geïnteresseerde vrouwen kunnen zich vanaf nu inschrijven.

In het eerste seizoen van ‘Château Planckaert’ maakten we kennis met Shana, het nieuwe lief van Junior Planckaert. De jongste zoon van Eddy vond in tegenstelling tot zijn broer Francesco en zus Stephanie niet al op heel jonge leeftijd zijn levenspartner. Hij had wat meer ongeluk in de liefde, waardoor hij zijn hart minder snel openstelt.

Eigen leven opbouwen

Na jarenlang vrijgezel te zijn, slaagde Shana er wel in om zijn muurtje neer te halen. Maar helaas duurde dit sprookje niet lang en viel Junior opnieuw alleen. Daar wil hij nu verandering in brengen en hij schakelt een tv-programma in om hem daarbij te helpen. In ‘Junior op zoek naar de liefde’ zoekt hij de ware, want hij droomt ervan om het ouderlijke nest te verlaten en zijn eigen leven op te bouwen met iemand aan zijn zijde.

‘Soms denk ik dat ik een vertekend beeld heb van liefde’, aldus Junior. ‘Als ik naar mijn familie kijk, zie ik allemaal vanzelfsprekende liefde en langdurige relaties. En dat lijkt bij hen ook zo simpel te gaan. Toen mijn eerste serieuze relatie na acht jaar op de klippen liep, had ik echt het gevoel dat ik gefaald had. Nu wil ik ontdekken hoe ik me opnieuw kan openstellen. Samen met een relatietherapeute ga ik het avontuur aan dat de zoektocht naar liefde is.’

Sneller gevoelens tonen

Om alles in goede banen te leiden en omdat Junior heel wat vragen heeft over de liefde krijgt hij professionele begeleiding van psychologe Sarah Van Pelt. Zij zal hem helpen om meer uit zijn schulp te kruipen en sneller zijn gevoelens te tonen. Naast een lief, gaat Junior in ‘Junior gaat op zoek naar de liefde’ namelijk ook op zoek naar zichzelf en wil hij werken aan zijn eigen persoon.

Juniors verhaal is voor heel wat vrijgezellen enorm herkenbaar. Ondanks Tinder en alle andere datingapps lijkt het moeilijker dan ooit om iemand te vinden om een serieuze relatie mee aan te gaan, en de coronacrisis maakte alles alleen nog maar erger. We kunnen dus misschien nog wat opsteken uit de zoektocht van Junior.

Inschrijven maar!

Keek jij met maar één reden naar ‘Château Planckaert’: om Junior bezig te zien? Lijkt de man je ideale partner of wil je hem heel graag beter leren kennen? Je kan je vanaf nu inschrijven voor het programma op deze website. Alle vrouwen die geselecteerd worden, zullen ook door psychologe Sarah Van Pelt bijgestaan worden.

‘Junior op zoek naar de liefde’ zal ergens in de loop van 2022 te zien zijn op Eén.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content