https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Gevestigde waarden én een rijzende ster.

Dit zijn de eerste vier artiesten die meedoen aan het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’

Herlinde Matthys

Wanneer het achtste seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ wordt uitgezonden op VTM is nog niet bekend. Wat we wél al weten, zijn de eerste vier namen die we zullen zien in de nieuwe afleveringen.

Ieder voorjaar kijken we uit naar een nieuw seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ waarin topartiesten uit ons Belgenlandje en Nederland elkaars repertoire op de meest verrassende manier coveren. Tussen de deelnemers zitten meestal gevestigde waarden, maar ook rijzende sterren. Zo deden in het verleden onder meer Clouseau, Natalia, André Hazes, Regi, Karen Damen, Emma Bale, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Niels Destadsbader, Sylvie De Bie, Gers Padoel en Isabelle A mee. 

Ene na de andere hit

VTM maakte nog niet bekend wanneer het inmiddels al achtste seizoen op ons kleine schermpje komt. Wellicht ergens in het voorjaar van 2022. Toch kon een artieste haar enthousiasme niet intomen en verklapte ze deze ochtend in haar Instagram Stories dat ze te zien zal zijn in de nieuwe afleveringen.

Het gaat om Camille Dhont (20) die bekend is van haar rol als Camille in de populaire Ketnetserie ‘#LikeMe’, maar het laatste jaar ook de ene na de andere hit scoorde aan de zijde van Regi. Zo zat je de afgelopen maanden sowieso al eens met de lyrics van ‘Vuurwerk‘, ‘Vechter‘ of ‘Vergeet de tijd‘ in je hoofd.

‘Leukste nieuws ooit’

Op Instagram schreef ze: ‘Leukste nieuws ooit’ met een heleboel enthousiaste smiley’s. Gevolgd door een tweede foto met daarop: ‘Ik doe mee aan “Liefde voor Muziek”‘.

Naast Camille zijn nog drie andere artiesten bekendgemaakt die eind deze maand naar Frankrijk trekken voor de opnames van ‘Liefde voor Muziek’ en ook dat zijn een voor een klassebakken. Het gaat om Ozark Henry (51), Piet Goddaer, die grote hits scoorde met ‘I’m Your Sacrifice’, ‘Indian Summer’ en ‘We Can Be Heroes’.

Oorwurmen

Ook Koen Buyse (44) is van de partij. Hij is bekend als de frontzanger van Zornik, een band die een decennia geleden oorwurmen produceerde zoals onder meer ‘Scared Of Yourself’ en ‘It’s So Unreal’. Ook hij maakte het goede nieuws zelf bekend op zijn Instagrampagina. ‘Na lang zwijgen, kan ik het eindelijk delen met julie! Tot in het nieuwe seizoen van “Liefde voor Muziek”.’

De meest verrassende naam is ongetwijfeld die van Margriet Hermans (67). We lachen ons meestal te pletter met haar heerlijke humor, zotte verhalen en geweldige bulderlach. Maar daarnaast is ze natuurlijk ook een zangeres. ‘Ik weet niet of de meereizende artiesten mijn repertoire kennen, maar ik moet eerlijk zeggen dat dat andersom ook niet altijd het geval was’, vertelt Margriet in Het Laatste Nieuws.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content