Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

De ex van Tim heeft een nieuwe vriend en vier schattige hondjes.

Deborah uit ‘Temptation Island’ zoekt nieuw stekje in ‘Huizenjagers’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Deborah ging in 2018 door de hel in ‘Temptation Island’ dankzij haar toenmalige vriend Tim. Ondertussen is ze gelukkig met haar nieuwe partner Bruno. Het stel gaat in ‘Huizenjagers’ op zoek naar een nieuw stekje voor hen en hun vier hondjes.

Het blijft een van de meest spraakmakende figuren ooit, naast Gringo, uit ‘Temptation Island‘: Tim of Timtation. Hij schreeuwde in 2018 zijn liefde voor zijn toenmalige vriendin Deborah Leemans van de daken – recht in onze huiskamers – en ging haar zelfs ten huwelijk vragen op het einde van het experiment. Kijkers zagen dit sprookje al na een paar afleveringen helemaal uiteenbarsten. Tim verloor zijn hart, eigenlijk moeten we zeggen verstand, aan verleidster Cherish. ‘Mijn hart was letterlijk in tweeën gebroken’, zei Deborah toen tegen Goedele.

Open bebouwing

Deborah had achteraf geen spijt van haar deelname. Integendeel. ‘Het programma heeft mijn ogen geopend’, aldus Deborah. ‘Ik weet wat ik waard ben en ik ben sterker nu. Ergens geloof ik nog in de liefde. Er bestaan nog goeie mannen.’ En zo eentje zien we de komende week aan haar zijde in een nieuwe week van ‘Huizenjagers‘. Dit keer trekken drie makelaars naar de Denderstreek en een van hun enthousiaste klanten is Deborah uit ‘Temptation Island’, samen met haar nieuwe vriend Bruno.

Bruno en Deborah.

Het koppel woont al even samen, maar ze zoeken een nieuwe woning voor hen en hun vier hondjes in de buurt van Ninove. Bruno heeft daar namelijk een eigen zaak. Op hun verlanglijstje prijken geen heel abnormale zaken. Zo willen ze een open bebouwing met een tuin die uitkijkt op de velden en een keukeneiland met zicht op de tuin. Waar ze absoluut geen fan van zijn, zijn gesloten ruimtes en veel muren.

Mooi spaarpotje

De tortelduifjes hebben voor dit alles een mooi budget bij elkaar kunnen sparen van 400.000 euro. De aflevering met Deborah kan je dinsdag 5 oktober om 19u40 bekijken op Play4. Wat ons nu al opvalt in de foto’s die de zender loste als teaser is dat ze straalt!

Deborah en Bruno met makelaar Christophe.

Bruno lijkt ook een volledig ander type dan Tim. Al moeten we eerlijk toegeven dat het vooral haar vier schattige hondjes zijn die de show stelen!

Deborah met Bruno en haar schattige viervoeters.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '