Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

James Cooke en co zijn onherkenbaar in de bioscoopwaardige trailer.

TRAILER: ‘De Slimste Mens ter Wereld’ bouwt juryleden om tot maffiosi én verklapt startdatum nieuwe seizoen

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Hoera, binnenkort gaat alweer het negentiende seizoen van Vlaanderens best bekeken quizprogramma van start. En de trailer die ons maar al te graag warm maakt voor dat aanstormende seizoen ziet er... ietwat louche uit.

‘”De Slimste Mens” is omgekochte boel!’ De gloednieuwe ‘DSMTW’-trailer die Play4 zojuist de wereld instuurde, is er eentje met een geurtje aan. Om het volgende seizoen én zijn juryleden aan te kondigen, kroop quizmaster Erik Van Looy in de huid van een ware maffiabaas aka ‘The Quizfather’. Naar onze bescheiden mening zou deze trailer van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ – net als die van vorige jaren – zo op het witte doek kunnen verschijnen

De echte filmfanaat denkt bij het bekijken van deze trailer trouwens niet alleen aan ‘The Godfather’, maar herkent ook scènes uit onder andere ‘Pulp Fiction’, ‘Snatch’, ‘Kill Bill’ en ‘Reservoir Dogs’. Het is en blijft een echte Tarantino-fan, die Erik!

Nieuwe juryleden én een startdatum

In de trailer duiken er naast de bekende juryleden zoals Jonas Geirnaert, Barbara Sarafian, Jeroom, Marc-Marie Huijbregts, (een voor een seconde onherkenbare) James Cooke, Margriet Hermans, Jani Kazaltzis en Herman Brusselmans ook enkele nieuwe gezichten op. Zo weten we bij dezen dat ook ex-quizzers Ella Leyers, Serine Ayari, Bockie De Repper en Jennifer Heylen in de jury zullen zetelen. Alle vier namen ze deel aan het vorige ‘De Slimste Mens ter Wereld’-seizoen.

Het allerbeste nieuws? Het kraakverse seizoen zal al vanaf maandag 18 oktober van start gaan op Play4. Staat genoteerd!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '