https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

Akke en Carlo lijken nog steeds twee handen op één buik te zijn!

ZIEN: MNM en Ketnet lanceren eerste beelden van W817-film ‘8eraf’

Ysaline Pollet

We wachten ondertussen al meer dan twee jaar geduldig op een ‘W817’-film. Nu komt ‘8eraf’ eindelijk dichterbij! MNM en Ketnet hebben zopas een teaser gelost.

De opnames voor de ‘W817’-film ‘8eraf’ gingen in april 2021 eindelijk van start. En the wait is almost over, want de film – die er dankzij de fans kwam – is binnenkort te zien in de bioscoop.

MNM en Ketnet deelden een eerste teaser die ons doet glimlachen van plezier. We zien Jenne Decleir (Carlo), Govert Deploige (Steve), Kadèr Gürbüz (Birgit), Britt Van Der Borght (Zoë), Danny Timmermans (Tom), Aron Wade (Akke), Machteld Timmermans (Ellen) en Aagje Dom (Jasmijn) terug. De vrienden lijken nog geen haar veranderd te zijn. Naast de vaste cast zien we ook acteurs zoals Clara Cleymans, Sofie Van Moll en Yemi Oduwale in de ‘W817’-film.

Akke en Carlo

Carlo is nu de CEO van Borfius International. Om te vieren ‘dat hij van ‘t straat is’, nodigt hij zijn voormalige kotgenoten voor een weekendje uit in zijn nederige stulpje. Of is hij toch niet zo succesvol als het lijkt? ‘Ah, ik ben zo’n loser’, horen we hem zeggen, waarop Akke antwoordt ‘Ah, ik ben een veel grotere loser’. Akke en Carlo lijken dus wel nog steeds twee handen op één buik te zijn!

‘8eraf’ gaat op 26 november in première voor de 50.000 fans die vorig jaar al een ticket konden bemachtigen. Maar niet getreurd, ook wie nog geen ticket heeft, kan vanaf 8 december van de langverwachte film genieten!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content