Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

We weten meteen ook wanneer de nieuwe afleveringen van 'Undercover' te zien zullen zijn op Eén.

TEASER: Ferry en Bob moeten samenwerken in derde seizoen van ‘Undercover’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Twee weken geleden deelden we al de eerste beelden uit het derde seizoen van ‘Undercover’. Nu is er ook een officiële teaser gelanceerd en daarin zien we onder anderen Bob en Ferry die met elkaar op de vuist gaan. We weten ook meteen wanneer het nieuwe seizoen gelanceerd wordt.


In de eerste teaser voor het derde seizoen van ‘Undercover’ ontmoetten we het gloednieuwe personage Leyla (Nazmiye Oral). Zij nam de positie van Ferry over toen hij in de gevangenis zat en vormt samen met Serkan (Murat Seven) het hoofd van een andere xtc-bende.

Samenwerken


Ferry is in het derde seizoen weer op vrije voeten. In de officiële teaser die Netflix en VRT vandaag deelden, zien we dat hij vervroegd vrijkomt, op voorwaarde dat hij een baan vindt. Maar dat maakt van Ferry nog geen nieuwe man. Hij gaat op de vuist met Bob wanneer die bij hem langsgaat en om hulp vraagt, nadat er een undercoveragent dood terug wordt gevonden. Ze moeten hun geschillen aan de kant zetten om elk hun eigen hachje te redden, want Bob wil zijn rechtszaak doen verdwijnen en Ferry wil zijn plek als xtc-koning terug. De gezworen vijanden moeten samenwerken om een Turks xtc-netwerk op te rollen.

We zien in de teaser ook hoe Bob aan een leugendetectortest wordt onderworpen en daarbij glashard liegt over zijn situatie met Ferry. Als dat maar goed komt... De nieuwe afleveringen zijn in Vlaanderen vanaf 21 november elke zondag op Eén en via VRT NU te bekijken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '