Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

'Als je iets vindt dat beter bij je past, dan moet je dat uiteindelijk ook doen.'

TEASER: koppels ‘Temptation Island: Love or Leave’ laten vluchtig in hun kaarten kijken

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Play5 maakte gisteren de vier koppels bekend die meedoen aan ‘Temptation Island: Love or Leave’. In een teaser laten de Vlamingen en Nederlanders al even vluchtig in hun kaarten kijken.


Na een aantal saaie seizoenen was het tijd voor een nieuwe wind op ‘Temptation Island’ en die komt er nu! Niet enkel de naam van het programma veranderde naar ‘Temptation Island: Love or Leave’, ook het concept wijzigt lichtjes. Koppels gaan nog steeds naar een exotische bestemming voor de ultieme relatietest, maar dit keer zijn de aanwezige vrijgezellen niet enkel uit op lust, maar ook op liefde! Daarnaast worden presentators Annelien en Rick ook vervangen door een ander duo, namelijk Viktor Verhulst en Monica Geuze.

Regels, frustratie, vertrouwen en een misstap?


Play5 maakte gisteren de vier koppels bekend die zullen schitteren in ‘Temptation Island: Love or Leave’. Het gaat om twee Vlaamse stelletjes Donna (26) en Nico (26), en Delphine (27) en Bert (33). En twee Nederlandse paartjes Wouter (30) en Julia (24), en Koen (27) en Deborah (24). Allen hebben ze hun eigen beweegredenen om mee te doen aan het dramatische programma. De een wil zijn trouw bewijzen en de ander wil kijken of ze echt voor elkaar gemaakt zijn.

In een teaser die Videoland loste op Instagram, vangen we al een kleine glimp op van de afleveringen. Daarin overlopen de koppels nog even de belangrijkste regels zoals ‘Geen konten aanraken en geen zoenen’. We zien dat Wouter het toch even moeilijk krijgt en zijn frustratie uitwerkt op een onschuldige deur. We horen dat de twijfel of net verleiding toeslaat wanneer iemand zegt:  ‘Als je iets vindt dat beter bij je past, dan moet je dat uiteindelijk ook doen’. We zien dat Koen volledig zeker is van zijn zaak en dat Bert sowieso al een avond naar eigen zeggen ‘zo stom is geweest’. Spoilt ie daar een misstap?

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ben je benieuwd wie het meeste schade opliep: Wouter zijn hand of de deur, maar vooral hoe de koppels het ervan afbrengen op dit eiland van plezier/verderf? ‘Temptation Island: Love or Leave’ is vanaf vrijdag 27 augustus om 20u35 te zien op Play5.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '