Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Je zal trouwens enkele gezichten herkennen: 'Lost'-actrice Yunjin Kim en 'Squid Game'-acteur Park Hae-soo.

TEASER: in ‘La Casa de Papel: Korea’ nemen ze het op tegen het kapitalisme

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Dat Koreaanse series populair zijn, bewees ‘Squid Game’ vorig jaar al. En Netflix maakt van dat succes gebruik en combineert daarom twee populaire dingen: Koreaanse series én ‘La Casa de Papel’. De streamingdienst loste een teaser voor de nieuwe versie van de Spaanse reeks.

‘La Casa de Papel’ wist de afgelopen jaren wereldwijd heel wat fans te verzamelen. Het laatste seizoen zorgde dan ook voor veel gemengde gevoelens en reacties. Helaas moesten we afscheid nemen van heel wat van onze favoriete personages.

Bekende acteurs

We krijgen binnenkort een nieuwe obsessie. Netflix komt namelijk met een Koreaanse versie van de Spaanse reeks. ‘La Casa de Papel: Korea – Joint Economic Area’ is vanaf 24 juni te streamen. In de teaser maken we alvast kennis met het verhaal en de personages

Tokyo, Rio, Denver en onze andere favoriete personages zijn terug, maar dan in een Koreaans jasje. Je zal trouwens enkele gezichten herkennen. Zo speelt ‘Lost’-actrice Yunjin Kim een rol in de serie. Ook Park Hae-soo kennen we uit ‘Squid Game’. Hij speelt de rol van Berlin.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '