https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VRT

Wie van je medestudenten trommel jij op om concurrenten uit andere studierichtingen in de pan te hakken?

Studenten, opgelet: je kan je nu inschrijven voor het tweede seizoen van het knotsgekke programma ‘De Campus Cup’

Herlinde Matthys

Otto-Jan Ham gaat dit najaar opnieuw op zoek naar de strafste studierichting van Vlaanderen in het  Canvasprogramma ‘De Campus Cup’. Je kan je nu samen met 3 medestudenten inschrijven en wie weet gaan jullie binnenkort de strijd aan in de bekende tv-aula.


Het nieuwe academiejaar is officieel begonnen. De steden lopen weer vol met studenten die overdag braafjes les volgen en ‘s avonds uitgaan om te proberen vergeten hoe dik sommige cursussen wel zijn. Wie ook buiten de aula of het leslokaal wil scoren, en we bedoelen niet in de slaapkamer, kan zich inschrijven voor ‘De Campus Cup’.

Gemengde teams van 4 personen


Je kan deze grote, gouden beker voor het tweede jaar op rij winnen in het gelijknamige programma op Canvas. Teams van telkens vier studenten uit dezelfde richting en van dezelfde hogeschool of universiteit nemen het tegen elkaar op door een reeks knotsgekke en hilarische opdrachten tot een goed einde te brengen. Dit alles onder het goedkeurende én alziende oog van presentator Otto-Jan Ham. Een voorsmaakje daarvan zie je trouwens in onderstaande trailer. Probeer je zo maar eens te concentreren als er een naaktmodel op je bureau zit of als iemand trompet speelt naast je oor.

Team Rechten van de Universiteit Gent ging afgelopen zomer met deze grote eer lopen en slaagde met de allergrootste onderscheiding. De wisselbeker staat nu mooi te blinken in de bibliotheek van hun faculteit. Studeer jij farmaceutische wetenschappen, sociologie, dierengeneeskunde of een andere richting en denk je dat je het een pak beter kan dan deze toekomstige advocaten? Schrijf je dan nu in op de website van Canvas. Opgelet: de teams mogen niet, maar móeten gemengd zijn. Zo worden nutteloze discussies vermeden over wie er nu het sterkte geslacht is. Inschrijven kan tot 31 oktober. Succes!

De regionale preselectie vindt plaats in november 2019. Als jullie team deze succesvol afrondt, dan mag je doorgaan naar de nationale preselectie in december 2019 en januari 2020. Gooi je daar ook hoge ogen, dan word je geselecteerd voor de tv-opnames vanaf maart 2020 en zien we jullie dus terug op het kleine scherm!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content