Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De acteur is duidelijk in zijn element!

TRAILER: Jason Momoa brengt ons naar een droomwereld in ‘Slumberland’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Hoewel het nog langer dan een maand wachten is op de release van ‘Slumberland’, is het nooit te vroeg voor een voorproefje. Netflix lost dan ook de officiële trailer waarin we een eerste glimp opvangen van Jason Momoa als Flip en de wonderlijke wereld waar hij samen met het jonge meisje Nemo naartoe reist.

Terwijl fans van Lindsay Lohan uitkijken naar haar comeback in ‘Falling for Christmas’, heeft Netflix heus niet alleen kerstfilms in petto voor ons. De fantasyfilm ‘Slumberland’ belooft bijvoorbeeld al net zo’n gezellige televisieavond.

Daarin zien we hoe het leven van Nemo (Marlow Barkley) op z’n kop wordt gezet wanneer haar vader plots overlijdt. Ze verhuist van een afgelegen vuurtoren naar de drukke stad om er bij haar oom Phillip (Chris O’Dowd) in te trekken. Haar nieuwe school en nieuwe routine zijn overdag een uitdaging, maar ’s nachts kan ze ontsnappen naar Slumberland. Een wereld waarin alles mogelijk is, en dat brengt het jonge meisje op een idee. Ze wil haar vader nog een keertje zien en de excentrieke Flip wordt al snel haar metgezel in die missie.

De trailer bevestigt dat het fantasierijke avontuur zal zorgen voor veel magie, kleurrijke karakters en verbluffende scenario’s. Het verhaal hint overduidelijk naar een familiefilm, maar is tegelijk ook meer dan dat. Zo belooft de film ook emotionele scenes waarin het jonge meisje over haar vader praat. Neem die zakdoekjes dus maar al in de aanslag. De film werd bovendien geregisseerd door Francis Lawrence, bekend van films als ‘I Am Legend’, ‘The Hunger Games: Catching Fire & Mockingjay’.

Slumberland verschijnt op vrijdag 18 november op Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '