Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De 'Mean Girls'-actrice zet haar beste beentje voor in een Netflix Original.

ZIEN: Lindsay Lohan maakt deze kerst haar comeback

Annelies Hart

Lindsay Lohan (36) was een icoon in de jaren 90 en het begin van de jaren 2000, maar even snel als ze beroemd werd, brokkelde die roem ook weer af. Jaren later is het tijd voor de actrice om haar comeback te maken en dat doet ze in een kerstfilm op Netflix, waarvan de eerste beelden nu al gedeeld werden.

Er is haast geen enkele millennial die ‘The Parent Trap’, ‘Freaky Friday’ of ‘Mean Girls’ niet gezien heeft. En wie was de heldin in al die nostalgische pareltjes? Lindsay Lohan! Vooral fans van de laatste film konden gisteren hun hartje ophalen, want de foto’s van ‘Falling for Christmas’ werden uitgebracht op dé ‘Mean Girls’-dag bij uitstek. Zoals de iconische quote in de film weerklinkt: ‘On October 3th, I asked him what day it was.’

Lohan speelt in de nieuwe kerstfilm film de rol van een pas verloofde, verwende hotelerfgename die gewond geraakt bij een skiongeluk. Het incident zorgt ervoor dat ze haar geheugen verliest. Ze moet dus starten met een lange revalidatie en die doorloopt ze onder de hoede van de knappe eigenaar van de skihut (Chord Overstreet) en zijn dochter. En dat alles net voor Kerstmis, natuurlijk.

Stunts

‘Het is zo’n verfrissende, hartverwarmende romantische komedie, en ik mis het echt om in dat soort films mee te spelen’, zei Lohan over de film. ‘De stuntscènes vond ik echt leuk, omdat ik dat in veel van mijn films niet hebben kunnen doen... Dus je zal me van de heuvel zien scheuren en een poging doen om te skiën.’

Naast de hoofdrol heeft Lohan de film ook geproduceerd samen met regisseur Janeen Damian. Het is haar eerste deel in haar deal van drie films met Netflix, en haar eerste echte film sinds 2013.

‘Falling for Christmas’ komt op 10 november uit op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '