Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

We moeten niet meer zo lang wachten op de spin-off van 'La Casa de Papel'.

ZIEN: Netflix lost de eerste beelden van ‘Berlin’

Annelies Hart

Iedereen die nog in diepe rouw is omdat ‘La Casa de Papel’ vorig jaar op zijn einde liep, heeft nu weer iets om naar uit te kijken. In 2023 komt er namelijke een heuse spin-off aan, want Berlin krijgt zijn eigen serie! Netflix loste de eerste beelden van de spin-off en we maken meteen kennis met de personages.

Iets minder dan een jaar geleden kwam er een einde aan ‘La Casa de Papel’. De serie had wereldwijd duizenden fans, die dan ook allemaal diep in rouw waren omdat het verhaal van de dievenbende afgesloten werd. Gelukkig kwam Netflix op hetzelfde moment ook met goed nieuws, want de makers van de serie kondigden meteen na de laatste aflevering aan dat niemand minder dan Berlin zijn eigen spin-off kreeg.

Berlin is de undercovernaam van Andrés de Fonollosa, gespeeld door Pedro Alonso, een man die even hard een charmeur als een sociopaat is. Hij is de oudere broer van Sergio, die we beter kennen als The Professor, gespeeld door acteur Alvaro Morte. 

Overvallen en romances

Netflix loste de eerste beelden van de gloednieuwe serie en we maken al meteen kennis met de personages. In de trailer zien we dat Pedro Alonso inderdaad zijn rol als het titelpersonage terug opneemt, met naast hem een nieuw team van overvallers: Keila, Cameron, Roi, Damián en Bruce

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De tagline van de serie klinkt alvast veelbelovend: ‘mixing love and heists isn’t always a bad idea’. We kunnen ons dus verwachten aan overvallen én aan romances en intriges. Het ziet ernaar uit dat Berlin in deze overval het meesterbrein is in plaats van de professor. Die laatste treedt dus eigenlijk in de voetsporen van zijn oudere broer, want ‘Berlin’ speelt zich af voor het verhaal van ‘La Casa de Papel’.

Wanneer de spin-off precies uitkomt, is nog niet geweten. Het enige dat de streaminggigant verklapt, is dat het in 2023 zal zijn. Dat is gelukkig niet meer zo lang wachten!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '