https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ze weten hun presentatoren te kiezen bij VTM!

Sieg De Doncker zal Kürt Rogiers vervangen in ‘The Voice Kids’

Kürt Rogiers zal dit najaar niet te zien zijn aan de zijde van An Lemmens in ‘The Voice Kids’. De presentator laat zich vervangen door jong geweld dat vrouwelijk Vlaanderen graag zal zien komen: Sieg De Doncker (29). Wat niet betekent dat we je niet zullen missen hoor, Kürt.


 

Twee keer Sieg


Fans van Sieg De Doncker hebben het de komende maanden getroffen bij VTM. Nadat de 29-jarige acteur en presentator eerder deze zomer samen met Olga Leyers en een bende bejaarden de wereld rond trok voor een nieuw programma dat op VTM te zien zal zijn, presenteert hij ook ‘The Voice Kids’. Kürt Rogiers koos er zelf voor om zijn plaats als presentator van de talentenjacht voor kinderen af te staan.

Sieg De Doncker is een logische keuze voor ‘The Voice Kids’. Hij is als Ketnet-gezicht heel geliefd bij de jongere generaties en kan goed om met kinderen. Bovendien heeft hij zelf ervaring met talentenjachten: eind vorig jaar strandde Sieg in de halve finale van ‘Steracteur Sterartiest’. ‘Ik ben klaar om de grote broer van al die kinderen te worden’, vertelt de knappe acteur aan Het Nieuwsblad. ‘Ik weet wat het is om op een podium te staan, voor die kinderen kan dat best stresserend zijn. Dan wil ik er graag zijn om hen gerust te stellen.’

Het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’ wordt in het najaar uitgezonden. Eerst geniet Sieg dit weekend nog even van de zomer op Pukkelpop.

https://www.instagram.com/p/BmfaEoTABty/?taken-by=siegdedoncker

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten