Home Lifestyle TELEVISIETIP: het derde seizoen van ‘Insecure’, een soort moderne en extra grappige...

TELEVISIETIP: het derde seizoen van ‘Insecure’, een soort moderne en extra grappige versie van ‘Sex And The City’

Je kan de bekroonde serie vanaf vandaag tien dagen gratis streamen!

Vier vriendinnen in de grote stad die proberen iets te maken van het leven en geweldig grappig zijn terwijl ze dat doen: het doet een belletje rinkelen, toch? ‘Insecure’ is een soort ‘Sex And The City’ twintig jaar later, met vier zwarte vrouwen uit L.A. in de hoofdrol. De eerste twee seizoenen van de serie werden bekroond met verschillende prijzen, dus gunt Telenet iedereen – nee, niet alleen klanten – gratis de kans om kennis te maken met de reeks.

Insecure

‘Insecure’ vertelt het verhaal van Issa, gespeeld door Issa Rae, die naast hoofdrolspeelster ook schrijfster van de serie is. De reeks toont volgens Rae ‘de complexiteit van het “zwart zijn” en het feit dat je er niet aan kan ontsnappen’. In tegenstelling tot het typische beeld van de sterke, zelfzekere, ‘flawless’ zwarte vrouw, zien we in ‘Insecure’ nogal ongemakkelijke dutsjes die de ene heel herkenbare fout na de andere maken, aldus Rae.  De geweldig gesprekken die ‘Sex And The City’ zo typeerden, vind je in deze serie dubbel en dik terug.

Bingen maar!

Seizoen 3 van ‘Insecure’ gaat vandaag in première in de Verenigde Staten. Aangezien Telenet Play More volledig mee is met de Amerikanen, kan je de nieuwe afleveringen daar ook al bekijken. Maar er is meer, want als cadeautje ter ere van de première van dat nieuwe seizoen plaatste Telenet het eerste seizoen van ‘Insecure’ gewoon integraal online voor iedereen – klant of niet – die wil proeven van de serie. Tot 22 augustus kan je hier de eerste acht afleveringen kijken.

In Flair 35 van dinsdag 28 augustus ontdek je veel meer over ‘Insecure’ in een interview met Coely, ambassadrice en grote fan van de serie. 

Meer series om te checken: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.