https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © netflix

Ze geven een geweldige samenvatting van het vorige seizoen.

Otis en Eric stomen je klaar voor seizoen 3 van ‘Sex Education’

Herlinde Matthys

Het derde seizoen van ‘Sex Education’ verschijnt vrijdag 17 september eindelijk op Netflix. Zitten de vorige afleveringen ver weg en heb je geen tijd om ze allemaal opnieuw te bingewatchen? Geen paniek, Otis en Eric geven je een samenvatting van seizoen 2.


We hebben door de coronapandemie extra lang moeten wachten op het derde seizoen van ‘Sex Education‘. Gelukkig beloonde Netflix ons geduld al met een teaser én een trailer die er veelbelovend uitzien. Nog tweemaal slapen en het is ein-de-lijk zover. Besef je nu pas dat je eigenlijk niet meer weet wat er allemaal gebeurde in de vorige afleveringen? Want in tussentijd bekeek je natuurlijk al zo’n 24 andere series. Otis en Eric to the rescue!

Gevoelens, gevoelens en gevoelens


In een leuk filmpje zijn de twee heren de presentatoren van Moordale News. Al snapt Otis niet goed waarom ze dit doen. ‘Met nieuwe gezichten kwamen nieuwe problemen’, vertelt Eric over het tweede seizoen. Zo zien we nieuwkomer Rahim, die enorm in de smaak viel bij Eric, tot grote ergernis van Adam. Ook de mama van Maeve dook plots op, tot haar grote verbazing.

‘Sommige studenten begonnen met een nieuwe hobby’, gaat Otis verder. Zo zien we dat Maeve in de quizclub van Moordale terechtkwam en Jackson meespeelde in een toneelstuk. ‘Er waren natuurlijk ook enkele verrassingen’, aldus Eric. Hij heeft het over Ola die gevoelens kreeg voor Lily en Maeve die eindelijk opbiechtte dat ze verliefd was/is op Otis. Maar die laatste had ondertussen een relatie met Ola. Kan je nog volgen?

Trouble in paradise


Er was ook heel wat trouble in paradise, onder meer bij Otis en Maeve. Daar zat nieuwkomer Isaac voor iets tussen. Bij Jean en Jakob waren er ook problemen, wegens andere verwachtingen. Jean en Otis hadden ruzie nadat zijn bijberoepje op Moordale aan het licht kwam, bij Aimee en haar vriendje waren er issues na het busincident en bij Mr. Groff en zijn vrouw, die hunkert naar een beetje affectie, liep het helemaal fout af. Veel troubles dus!

Gelukkig werden heel wat misverstanden, problemen en ruzies opgelost met knuffels en dikke smakkers op het einde van seizoen 2. Maar niet alles kende een happy end. Zo wiste Isaac het voicemailbericht van Otis naar Maeve, waarin Otis toegeeft dat hij haar graag ziet. We zijn daar nog steeds enorm pissed over! O ja, en Jean is zwanger. Benieuwd of Otis blij is dat hij er een zusje of broertje bij krijgt…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content