Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Eindelijk een antwoord op dé vraag!

Welk ‘Sex and the City’-personage past bij jouw sterrenbeeld?

We kunnen ons allemaal wel een beetje vinden in Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha. Maar met welke van de vier hartsvriendinnen heb jij het meest gemeenschappelijk? De sterren weten het antwoord!


RAM (21 maart t/m 20 april): Samantha Jones


Net als Samantha ben jij niet te verlegen om jezelf voor te stellen met de openingszin: ‘Hello, my name is fabulous’! Jij hebt een sterke wil en schrijft gaandeweg je eigen regels, zowel op de werkvloer als in de slaapkamer. Je vrienden vinden de verhalen over jouw seksuele escapades een waar genot om naar te luisteren.

STIER (21 april t/m 21 mei): Aidan Shaw


Net als de meubelontwerper die het hart van Carrie (voor even) wist te stelen, ben jij betrouwbaar en traditioneel. Jij houdt de dingen graag simpel, zoals een romantisch weekend in een chalet. Hoewel jij meestal het hoofd koel weet te houden, bereikt je temperament z’n kookpunt wanneer iemand je vertrouwen schaadt. Je kan enorm koppig zijn, maar zet je trots opzij voor de mensen waar je van houdt.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Carrie Bradshaw


Jij kan halsoverkop tot over je oren verliefd worden en al even snel die verliefdheid vergeten. Net als Carrie ben je vaak besluiteloos en wispelturig. Die tegenstrijdigheid straalt door in de rest van je leven, van jouw kledingstijl tot zelfs je partnerkeuze. Maar niet getreurd, eenmaal jij je existentiële crisis hebt opgelost, valt alles op z’n plaats.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Trey MacDougal


Jij zet familie altijd op de eerste plaats. Net als de galante vlam van Charlotte draag jij zorg voor je naasten en wil je ze een comfortabel leven geven. Maar de betrokkenheid van je familieleden is soms problematisch, zoals in het geval van je bemoeizuchtige moeder. Probeer daarom bepaalde grenzen af te spreken, die zelfs je liefste mama moet respecteren.

LEEUW (23 juli t/m 23 augustus): Mr. Big


Net als John James Preston (beter bekend als Mr. Big) barst jij van het zelfvertrouwen. Dankzij jouw onweerstaanbare charme durft niemand jou iets te weigeren. Romantiek zit in jouw DNA, maar je laat je niet snel temmen tot een brave huismus. Je hebt ongetwijfeld enkele harten gebroken door je ontembare lust voor het leven.

MAAGD (24 augustus t/m 23 september): Charlotte York


Jij bent de vriendin waar iedereen van droomt. Net als Charlotte ben jij betrouwbaar en sta je altijd klaar om te helpen. De keerzijde van die medaille is dat je soms jezelf op de tweede plaats zet. Je houdt van een gezonde routine, maar past je met gemak aan in onverwachte situaties, denk maar aan Charlotte die zich bekeerde om te trouwen met Harry Goldenblatt.

WEEGSCHAAL (24 september t/m 23 oktober): Steve Brady


Jij leeft net als Steve Brady in teken van de liefde. Door die ingesteldheid gedraag jij je soms als een verliefde puppy. Je bent rustig en geduldig, hierdoor laat je zelfs het meest afgesloten hart smelten. Een gevoel van onbalans is het enige wat je innerlijke kalmte kan verstoren.

SCHORPIOEN (24 oktober t/m 22 november): Bunny MacDougal


Je houdt van orde en voelt een sterke verantwoordelijk om je geliefden te beschermen. Hoewel je het goed met hen voorhebt, kom je net als de schoonmoeder van Charlotte iets te bemoeizuchtig over. Leer om de dingen soms los te laten en vertrouw op de keuzes van je naasten, het zal je leven makkelijker maken.

BOOGSCHUTTER (23 november t/m 21 december): Jerry ‘Smith’ Jerrod


Jij maakt de regels, maar volgt ze liever niet zelf. Door je vrije geest ben je een charismatische verschijning, net als Jerry ‘Smith’ Jerrod. Jouw drijfveren in het leven zijn passie, ambitie en avontuur. Ondanks jouw onbevredigbare drang naar vrijheid, die jou naar verre oorden voert, sta je altijd klaar voor de mensen waar je om geeft.

STEENBOK (22 december t/m 20 januari): Miranda Hobbes


Jij barst van de ambitie en stopt niet tot elk doel op je lijstje is bereikt. Net als Miranda beschouw je de liefde als een ernstige zaak. Je weigert een relatie serieus te nemen tot je er absoluut zeker van bent dat je de ware hebt gevonden.

WATERMAN (21 januari t/m 19 februari): Stanford Blatch


Jij bent de perfecte mix van een vertrouwenspersoon en een grapjas. Net als Stanford Blatch slaag je erin om zelfs na een huilbui een glimlach te toveren op het gezicht van je bestie. Door je ongeëvenaarde humor ben je een graag geziene gast op feestjes. Je hebt dan ook een druk sociaal leven en valt met je excentrieke stijl makkelijk op in een menigte.

VISSEN (20 februari t/m 20 maart): Aleksandr Petrovsky


Jij bent kunstzinnig en een beetje dromerig, net als de Russische vlam van Carrie. Door jouw ogen lijkt de wereld op een magische plaats vol fantasie en romantiek. Soms verdwaal je in je eigen dagdromen en vergeet je de mensen rondom je. Probeer om af en toe ook in de realiteit te vertoeven.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '