Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty images & HBO

De coffee cup was per ongeluk te zien in een scene van aflevering 4.

Sophie ‘Sansa Stark’ Turner legt incident met Starbucksbeker in ‘Game of Thrones’ uit

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In aflevering 4 van ‘Game of Thrones’ kwam per ongeluk een koffiebeker van Starbucks in beeld. Actrice Sophie Turner, die Sansa Stark speelt in de serie, verklapte nu in een talkshow wie de schuldige was.


Zelfs in de allergrootste films of series kunnen er kleine montagefoutjes sluipen. Zo vloog er bijvoorbeeld in de blockbuster ‘Gladiator’ een vliegtuig over, iets wat in die tijd nog helemaal niet bestond. Ook ‘Game of Thrones’ sloeg de bal in de vierde aflevering mis. Er was een groot feest aan de gang omdat – niet verder lezen als je niet van spoilers houdt – de Night King werd verslagen. In een van de scenes zag een goed oplettende fan plots een koffiebeker van Starbucks op de tafel staan.

https://twitter.com/ira/status/1125302824634445824?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1125302824634445824&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cbsnews.com%2Fnews%2Fgame-of-thrones-starbucks-style-coffee-cup-spotted-by-fans-game-of-thrones-season-8-episode-4-the-last-of-the-starks%2F

Joe Jonas


Een van de acteurs of actrices vergat de beker waarschijnlijk tussen het draaien door in de vuilnisbak te gooien, waardoor ie tijdens de opnames voor Daenerys in beeld stond te pronken. Oops! Een foutje kan natuurlijk altijd gebeuren, en gelukkig vond het internet het hilarisch.

Sophie Turner, de actrice die Sansa Stark speelt in de serie, was onlangs te gast in ‘The Tonight Show’ en presentator Jimmy Fallon kon het natuurlijk niet laten om de blondine met deze blunder te confronteren. Meer nog, hij beschuldigde Sophie aan de hand van een setfoto ervan dat zíj de schuldige was. Daarvoor schakelde hij haar kersverse echtgenoot Joe Jonas in, die zijn lieftallige vrouw ook verdenkt. ‘Die koffiebeker was zéker van jou’, aldus Joe.

Hard bewijs


Net als in ‘Game of Thrones’ liet Sophie zich niet zomaar doen. ‘Iedereen drinkt water of koffie uit diezelfde bekers’, aldus Sophie. Ze had bovendien zelfs bewijs mee om te tonen dat het zéker niet haar fout was. ‘Die setfoto is op een andere dag getrokken dan de opnames van de bewuste scene’, legt Sophie uit. Ze poseert op dat bewuste beeld immers met een Starbucksbeker naast een personage dat in aflevering drie sterft. Die foto en het Starbucksincident vonden dus op een andere dag plaats. Wie is dan wel de schuldige? ‘Kijk bij wie de beker staat’, zegt Sophie. ‘Emilia Clarke! Zij is de dader.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '