Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

Drie dagen feest of drama?

Viktor Verhulst geeft ons rondleiding in nieuwe villa waarin mannen uit ‘Love Island’ hun intrek nemen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We vertelden je al dat er een serieuze plottwist zit aan te komen in ‘Love Island’. Vanavond is het eindelijk zover! De mannen nemen hun intrek in een tweede villa Casa Amor vol met nieuwe vrouwelijke singles, en de vrouwen krijgen in de vaste villa bezoek van andere mannelijke vrijgezellen. Presentator Viktor Verhulst geeft je al een korte rondleiding.


Voor wie naar de Britse versie van ‘Love Island‘ kijkt, komt deze wending niet echt als een verrassing. Daar werd het concept van de beruchte tweede villa al gelanceerd in het derde seizoen. Met succes, en daarom kon de Vlaamse-Nederlandse versie natuurlijk niet achterblijven. Net nu er nog vijf standvastige koppeltjes overblijven, wordt er een serieus bommetje gedropt! Of moeten we zeggen: bommetjes, want er komen een heleboel nieuwe bombshells aan te pas.

Drie dagen feest of drama?


Zoals in de eerdere afleveringen zetten deze nieuwkomers de boel niet op stelten in het vertrouwde stekje van de Islanders, maar in een compleet nieuwe villa: Casa Amor. De mannen pakken hun koffers en trekken daar voor drie dagen naartoe. De vrouwen blijven uiteraard niet moederziel alleen achter, maar krijgen op hun beurt het gezelschap van een aantal nieuwe mannen. Na dit korte uitstapje moeten de kandidaten beslissen of er een, meerdere of geen van de nieuwe singles mogen blijven. We hebben zo’n vermoeden dat dit voor héél wat drama zal zorgen en kunnen ons nu al het gezicht van Raphi voorstellen...

Viktor Verhulst geeft je in zijn dagelijkse vlog nu al een korte rondleiding in het nieuwe nestje van de mannelijke Islanders. ‘Het is op maat van smurfen gemaakt’, aldus de presentator. Tja, zo moeten ze nóg dichter bij elkaar gaan zitten zeker?


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '