Home Lifestyle PLOTTWIST: mannen uit ‘Love Island’ verhuizen naar tweede villa vol met nieuwe...

PLOTTWIST: mannen uit ‘Love Island’ verhuizen naar tweede villa vol met nieuwe vrijgezellen

Ondertussen krijgen de vrouwen in de vaste villa ook bezoek van nieuwe mannelijke singles.

love island
© vijf

‘Love Island’ pakt uit met een primeur, want vanaf volgende week verhuizen de mannen tijdelijk naar een tweede villa: Casa Amor. Ze zullen daar opgewacht worden door een aantal nieuwe vrouwelijke singles. Ondertussen krijgen de vrouwen in de vaste villa bezoek van een aantal mannelijke bombshells. Spannend!

In het tweede seizoen van ‘Love Island’ pakken de makers uit met iets nieuws: Casa Amor. Dat is een tweede villa waar de mannen tijdelijk naartoe trekken. Ze zullen daar uiteraard niet alleen vertoeven, maar worden met open armen verwelkomd door een aantal nieuwe vrouwelijke singles. We kunnen nu al voorspellen dat dit voor het nodige drama zal zorgen. Deze plottwist had in ‘Love Island UK’ alleszins veel succes.

Vleugje ‘Temptation’

Gelukkig blijven de dames niet moederziel alleen achter in de vaste villa. Ook zij krijgen bezoek van een aantal nieuwe mannelijke bombshells. Een vleugje ‘Temptation Island’ in ‘Love Island’ weliswaar. Het wordt de ultieme test voor de deelnemers die al een hecht koppel vormden. Nu zullen ze ontdekken of ze echt wel iets voelen voor elkaar.

Presentatorsduo Viktor Verhulst en Holly geven ons al een kleine rondleiding in de nieuwe ‘Love Island’-villa, die alles sowieso op z’n kop zal zetten. Benieuwd hoe de kandidaten zullen reageren op dit nieuws? Vanaf dinsdag 22 september wordt alles grondig door elkaar geschud. Spannend!

‘Love Island’ is van maandag tot en met zaterdag om 21u30 te zien op VIJF.

Lees ook: