Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros.

Klaar voor een dosis nostalgie op deze sombere maandag?

Anne Hathaway schittert in nieuwe verfilming van Roald Dahls ‘De heksen’

Was jij vroeger verzot op de boeken van Roald Dahl? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want één van zijn beroemdste verhalen komt binnenkort opnieuw tot leven op het witte doek. Zo schittert Anne Hathaway straks in de verfilming van ‘De heksen’ en wij kunnen je nu al de eerste trailer laten zien.


Als je vroeger regelmatig de boeken van Roald Dahl las dan was ‘De heksen’ ongetwijfeld één van jouw favoriete verhalen. Wie wil, kan de magie achter dit verhaal binnenkort op een heel andere manier ervaren, want het boek werd ondertussen opnieuw verfilmd. Can’t wait!

The Witches


‘De heksen’ of ‘The Witches’ verschijnt eind deze maand en enkele dagen geleden hebben de makers alvast de officiële trailer vrijgegeven. En die ziet er alvast veelbelovend uit, want niemand minder dan Anne Hathaway neemt de rol van de opperheks op zich.

Weet je niet meer exact hoe het verhaal precies in elkaar zit? Wel, het boek gaat over een jongen die de snode plannen van een groepje heksen ontdekt. Zij willen namelijk alle kinderen in muizen veranderen. Samen met zijn liefhebbende grootmoeder en zijn vrienden probeert hij nu om de heksen tegen te houden. Ben jij ook al ontzettend benieuwd naar de film? Check hieronder dan snel de trailer.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Op het volledige resultaat is het nog eventjes wachten. Vanaf 22 oktober kan men de film in de Verenigde Staten streamen via HBO Max. Bij ons is de verfilming van ‘De heksen’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Roald Dahl, te zien vanaf 16 december en dit in alle Belgische bioscopen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '