https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© IMDb

Hoop doet leven, toch?

OMG: met een beetje geluk komt er binnenkort een revival van ‘Gossip Girl’

Attention, Upper East Siders. Met een beetje geluk kunnen we binnenkort naar nieuwe afleveringen van onze favoriete jeugdserie ‘Gossip Girl’ kijken. Er zijn namelijk gesprekken aan de gang over een mogelijke revival. Iets waar wij absoluut niks op tegen hebben!


Op de perstournee van de Television Critics Association heeft Mark Pedowitz, CEO van het televisienetwerk CW, prijsgegeven dat er gesprekken zijn over een mogelijke revival. ‘Er is een discussie aan de gang, maar momenteel zijn er nog geen concrete plannen’. Daarnaast vertelde hij ook dat er nog geen verhaallijn op poten staat.

Helaas gaat het momenteel dus slechts om vage plannen en is het ook niet zeker of de cast van ‘Gossip Girl’ het wel ziet zitten om nieuwe afleveringen in te blikken. Penn Badgley aka Lonely Boy aka Joe Goldberg uit ‘You’ had destijds wel gezegd dat het einde van de serie geen steek hield. Als we het zo horen, ziet hij een remake met een beetje geluk wel zitten. En anders hebben we natuurlijk nog altijd het tweede seizoen van ‘You’ om naar uit te kijken.

https://giphy.com/gifs/awww-xTiTnqXZHLUd9wC9c4

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content