Home celebs ‘Gossip Girl’-actrice Leighton Meester is nu platinablond

‘Gossip Girl’-actrice Leighton Meester is nu platinablond

En gaat zo haar ex-collega Taylor Momsen aka Little J achterna.

Leighton Meester
Photonews

Als je de naam Leighton Meester aka Blair Waldorf hoort, denk je meteen aan de brunette die in ‘Gossip Girl’ het hart van Chuck Bass wist te veroveren. Haar bruine lokken zijn steeds haar signature look geweest, maar nu ging de actrice voor een redelijk drastische kapselswitch.

Leighton Meester staat bekend om haar bruine lokken, maar nu ging de actrice de mosterd halen bij Taylor Momsen aka Jenny Humphrey aka haar – bij momenten – aartsvijand uit ‘Gossip Girl’. Zo heeft ze haar lokken platinablond laten kleuren.

Momenteel is het nog niet bekend of Leighton gewoon zin had in iets anders of dat het voor een filmrol is. De actrice is binnenkort wel in twee films te zien, dus wij zijn alvast benieuwd of we haar nieuwe coupe hier zullen kunnen bewonderen.

Back to the roots

Echte ‘Gossip Girl’-fans weten natuurlijk dat Leighton een natuurlijke blondine is. Zo werd ze bijna geweigerd voor de rol van Blair Waldorf omdat ze geen blonde lokken had. Haar echte haarkleur is wel een stuk donkerder, maar wij vinden het wel leuk om de actrice een keertje met een ander kapsel te zien.

Op haar Instagramaccount kan je alvast een foto van het resultaat bewonderen en hier heeft ze ook meteen haar kapper Aura Friedman bedankt. Verder wist ze in een recent interview te vertellen dat het hele proces meer dan zes uur (!) geduurd heeft. Dat is pas toewijding, denken wij dan!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: