Home celebs ZIEN: deze actrice uit ‘Gossip Girl’ stapte afgelopen weekend stiekem in het...

ZIEN: deze actrice uit ‘Gossip Girl’ stapte afgelopen weekend stiekem in het huwelijksbootje

En haar jurk was TO DIE FOR 😍

Gossip Girl
© PHOTO NEWS

Katie Cassidy is officieel van ‘t straat! De 32-jarige actrice, voor eeuwig in ons geheugen gegrift als de sluwe Juliet Sharp uit ‘Gossip Girl‘, gaf afgelopen weekend in alle geheim haar jawoord aan Matthew Rodgers met wie ze sinds twee jaar een koppel vormt.

‘I can’t help falling in love with you’, citeerde Cassidy Elvis Presley op Instagram bij onderstaande foto. ‘Ja, het is officieel! Ik hou van je, mijn echtgenoot’, voegde ze er nog aan toe.

Verliefd, verloofd, getrouwd (in Pronovias)

Hoewel de 32-jarige actrice en haar intussen echtgenoot Matthew Rodgers al verloofd waren sinds 5 juni 2017, kondigden ze hun huwelijk niet op voorhand aan. Haar fans waren dan ook blij verrast toen de ‘Gossip Girl‘-ster gisteren bovenstaande foto deelde van haar bruiloft.

De bruid droeg een prachtige kanten jurk met lange mouwen van het Spaanse bruidslabel Pronovias. De bruidegom koos voor een witte tuxedo met zwarte broek.

Matthew en Katie, dochter van ‘The Partridge Family’-ster David Cassidy, vormen een koppel sinds het najaar van 2016. Hoe ze elkaar leerden kennen, is niet bekend.

View this post on Instagram

…be my valentine? @thegreatmattsby7 I love you!

A post shared by Katie Cassidy (@katiecassidy) on

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.