https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© IMDb

Opgepast: spoilers!

AHA: dit is wanneer we het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’ mogen verwachten

Het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’ laat al een tijdje op zich wachten, maar nu hebben we eindelijk goed nieuws voor alle fans van de serie. De makers hebben namelijk de releasedatum bekendgemaakt, en we hoeven niet meer al te lang geduld te oefenen. Yes!


Normaal gezien was het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’ voorzien voor 2018, maar uiteindelijk bleek dat we net iets langer zouden moeten wachten. Gelukkig is de releasedatum van het vervolg nu eindelijk in zicht. De makers van de serie hebben namelijk bekendgemaakt dat Reese Witherspoon en haar collega’s weer op het scherm verschijnen in juni 2019. Nog maar vier maanden te gaan!

https://www.instagram.com/p/BtoovHXHiTY/

Wat weten we tot nu toe al over het tweede seizoen? Bij HBO hadden ze al een eerste promofoto vrijgegeven en die zag er alvast veelbelovend uit. Zo zagen we alle hoofdpersonages (Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern en Zoë Kravitz) samen op het politiekantoor. Zal de waarheid dan toch aan het licht komen?

Naast de hoofdcast maakt ook niemand minder dan Meryl Streep haar opwachting. Zij neemt de rol van Mary Louise Wright, de moeder van Perry, op zich. Zij komt naar Monterey na de dood van haar zoon en is op zoek naar antwoorden. Ook is ze enorm bezorgd om het welzijn van haar kleinkinderen. Uit enkele foto’s die tijdens de opnames genomen werden, blijkt dat haar komst alvast voor heel wat opschudding zal zorgen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content