Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Dit was magie!’, klinkt het bij het speurdersteam.

PREVIEW: Tovenaar kiest een wel héél gewaagd nummer in ‘The Masked Singer’

Ook vanavond halen de Masked Singers alles uit de kast om het publiek in de zaal, het sympathieke speurdersteam én kijkend Vlaanderen een spetterende show te geven. De figuren strijden voor een plaatsje in The Big Bang, de laatste grote stap naar de finale. Tovenaar gaat voor een wel heel verrassende nummerkeuze. De vraag is of het té gewaagd is?

In ‘The Masked Singer’ brengt Foxy Lady vanavond ‘Don’t Go Yet’ van Camila Cabello, Hippo staat op de planken met ‘Another Love’ van Tom Odell, Kosmos zingt erop los met ‘Chained To The Rhythm’ van Katy Perry en Minotaurus gaat voor ‘Smells Like Teen Spirit’ van Nirvana. Tovenaar waagt zich aan een klassieker: ‘Careless Whisper’ van George Michael. Een moeilijk nummer, zelfs voor professionele zangers. De vraag is of die keuze in deze belangrijke aflevering ook zo careless zal verlopen…

Geweldige indruk

Bij het speurdersteam klinkt het alvast van wel. Tovenaar maakt opnieuw een geweldige indruk met zijn stemgeluid. ‘Dit was magie’, zegt de mystery speurder van deze week zelfs. Kevin Janssens, Julie Van den Steen en Bart Cannaerts volgen die mening. Ook presentator Jens Dendoncker vindt het fantastisch: ‘We zitten met iemand met een kopstem en een gewone stem alsof het allemaal niets is.’ Zo klinkt het inderdaad. Wie o wie zou er onder het betoverende pak schuilen?

‘The Masked Singer’ zie je elke vrijdag om 20u35 op VTM.

Lees ook:

boer zkt vrouw
de mol
dertigers

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '