Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Het beweegt!

PREVIEW: in de kerstspecial van ‘Camping Coppens’ krijgt Monique een bijzonder cadeau

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Na een bewogen jaar op hun camping in Zweden is het voor de familie Coppens tijd voor vakantie. En voor Kerstmis natuurlijk! In de kerstspecial van ‘Camping Coppens’ heeft Staf een wel héél speciaal cadeau voor zijn vrouw Monique…

De familie Coppens begon in 2021 aan een nieuw avontuur in Zweden. Ze begonnen een nieuw leven in het land en baatten de hele zomer lang hun eigen camping uit. In ‘Camping Coppens’ konden we de avonturen van Staf, Monique, Beau en Nora meevolgen.

En terwijl het campingseizoen erop zit, moeten we Staf Coppens en zijn vrolijke gezin gelukkig niet missen. VTM komt aanstaande woensdag met een kerstspecial ‘Camping Coppens – Kerst in het Hoge Noorden’ waarin het gezin even vakantie neemt in Kiruna en geniet van elkaars gezelschap en het mooie landschap.

In een preview zien we dat Staf op kerstavond alvast een fijn cadeau heeft voor Monique. Nee, het is geen hond zoals Beau hoopt, maar het pakje beweegt wel! Hieronder zie je hoe zijn vrouw de verrassing van haar leven heeft.