Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Maxime lijkt zijn ware roeping gevonden te hebben.

PREVIEW: familieshow van ‘De Vermeires’ in première in de laatste aflevering

Na wekenlang oefenen is het nu eindelijk zover: het eerste optreden van de familieshow waar de Vermeires zolang aan gewerkt hebben. Het is ook meteen de laatste aflevering van ‘De Vermeires’ en afsluiten met een knaller doen ze dus zeker. Ook Maxime heeft duidelijk zijn ware roeping gevonden.

Een familieshow doen met zijn zoon, dochter en schoonzoon. Dat was één van de grote dromen van Jacques Vermeire. Al vijf weken lang zijn we dan ook getuigen van de repetities en voorbereidingen in hun realityshow ‘De Vermeires’. En nu is het eindelijk zover. In de laatste aflevering schitteren Jacques, Julie, Maxime en Laurins samen op het podium van de Minardschouwburg in Gent.

Droom die in vervulling gaat

‘Ik heb er altijd al van gedroomd om hier eens te mogen optreden. Het is hier mooi, niet te groot en gezellig. Ideaal voor onze familieshow’, zegt Jacques. Voor de show blijft Jacques dicht bij zijn roots en verblijdt hij het publiek, dat voornamelijk uit vrienden en familie bestaat, vooral met sketches.

Maar ook voor dochter Julie is het een droom die in vervulling gaat: ‘Normaal zit ik altijd in de zaal of in de coulissen, maar met papa òp de planken staan, stond nog op mijn bucket list.’ Julie en lief Laurins tonen op het podium maar al te graag hun danskunsten. Al wil het publiek ook graag Jacques zien dansen.

En ook Maxime Vermeire toont wat hij in huis heeft, met een verrassende DJ-set. Of het zijn droom is weten we niet, maar het lijkt alvast alsof deze Vermeire zijn roeping gevonden heeft.

Stilte voor de storm

Maar vooraleer de Vermeire-familie de planken betreedt, besluiten ze om er nog even tussenuit te knijpen. Ze gaan op uitstap naar de Opaalkust in Frankrijk, wat pure nostalgie is voor Jacques. Al blijkt het tripje toch niet zo relaxerend te zijn als gehoopt…

Lees ook:

big brother genomineerden finale
blind gekocht startdatum
boer zoekt vrouw cathy

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '