Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Een grote verrassing voor fan en Special Olympiër Lies!

PREVIEW: Koen belt Kim Clijsters in ‘Alles voor de Spelen’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vanavond is de eerste aflevering van ‘Alles voor de Spelen’ te zien op VTM. En daarin krijgt een van de Special Olympiërs meteen al een verrassing van jewelste. Koen Wauters belt namelijk Kim Clijsters op!

In juni is het zover! Dan vinden de Special Olympics Wereldspelen plaats in Berlijn. Zo’n negentig Belgische atleten trekken erheen. In het nieuwe programma ‘Alles voor de Spelen’ supporteren Koen Wauters en voormalig Special Olympiër Gilles Dupont voor enkelen van hen, waaronder voor Lies.

Kim Clijsters

En in de eerste aflevering van vanavond krijgt zij al meteen een grote verrassing. Zes weken voor de Special Olympics in Berlijn zijn zij en de andere Special Olympiërs volop aan het trainen. En dan belt Koen Wauters ineens met tennisster Kim Clijsters!

Lies speelt zelf tennis en is grote fan van de atlete. Ze is dan ook razend enthousiast als ze Kim op het telefoonscherm van Koen ziet verschijnen. Uit geluk roept Lies haar mama erbij en installeert ze zich op de grond voor een conversatie met Kim. Bekijk het hartverwarmende moment zelf hieronder!

‘Alles voor de Spelen’ is elke zondag om 19u55 te zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '