Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wie zal volgens jullie zijn rol overnemen?

Philippe Geubels zit dit jaar niet in de jury van ‘De Slimste Mens’

Geen ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zonder Philippe Geubels. Of zo was het toch al sinds 2009. Maar nu heeft de komiek naar eigen zeggen te veel werk om aanwezig te zijn bij de opnames van het nieuwe seizoen. Het zal er dit jaar dus lichtjes anders aan toe gaan zonder de droge mopjes van Geubels.


Drie stiekeme geneugten van ‘De Slimste Mens ter Wereld’: bekende Vlamingen ten onder zien gaan aan de stress, de aanstekelijke lach van presentator Erik Van Looy en de droge maar gevatte humor van Philippe Geubels. En laat het nu net die laatste zijn die we komend seizoen jammer genoeg zullen moeten missen. Hoewel hij al sinds 2009 deel uitmaakt van de quiz en vorig seizoen zelfs maar liefst élke aflevering op zijn jurybankje zat, stuurt hij dit seizoen zijn kat.

Te druk


Volgens zijn directe omgeving heeft de komiek simpelweg te veel ander werk om dit jaar mee te werken aan ‘De Slimste Mens’. Geubels staat dit najaar met zijn theatershow ‘Bedankt Voor Alles’ in verschillende grote zalen in Vlaanderen. Daarnaast werkt hij ook aan een nieuwe fictiereeks voor Eén onder de werktitel ‘Geub’. De serie gaat over, je raadt het al, hemzelf.

Geen tijd voor grappen en grollen in ‘De Slimste Mens’, dus. Maar wie komt er dit seizoen dan wel op de jurybank te zitten? Geubels werd vorig jaar vaak vergezeld door Jeroom, maar die schrijft mee aan het scenario van ‘Geub’ dus of hij veel afleveringen van ‘De Slimste Mens’ zal kunnen bijwonen is nog maar de vraag.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '