Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

'Het spijt me dat ik jullie dit moet vertellen.'

Dit personage zal niet te zien zijn in het vierde seizoen van ‘Sex Education’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Slecht nieuws voor de fans van ‘Sex Education’-personage Ola. De actrice die haar speelt, Patricia Allison, heeft namelijk aangekondigd dat ze niet meer te zien zal zijn in het vierde seizoen van de populaire Netflixreeks. En wel om deze reden.

Na Simone Ashley aka Olivia is er nog een actrice die haar vertrek bij ‘Sex Education’ aankondigt. Patricia Allison, die de rol van Otis’ ex-vriendin én stiefzus Ola vertolkte, heeft besloten om de serie te verlaten. Ze zal niet in het vierde seizoen van de populaire Netflixreeks te zien zijn. Dat vertelde de 27-jarige actrice aan het Britse radioprogramma ‘Breakfast with Yinka en Shayna Marie’.

Andere kansen

‘Ik vond het absoluut geweldig om in “Sex Education” mee te spelen... maar helaas zal ik het team niet vervoegen voor het vierde seizoen. Het spijt me dat ik jullie dit moet vertellen. Maar er zijn andere kansen op mijn pad gekomen. Ik doe het al drie jaar en ik heb er echt zo veel van genoten’, aldus Patricia. Ze zei er ook nog bij dat de keuze maken moeilijk was, maar dat ze ooit afscheid moet nemen. ‘Wat een beetje triest is, maar er komen andere dingen aan en dat is echt spannend’, aldus de actrice.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer het vierde seizoen van ‘Sex Education’, zonder Ola en Olivia, te zien zal zijn op Netflix is nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '