Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

Gillian Anderson, Otis' mama Jean, kijkt er alleszins al naar uit.

Netflixserie ‘Sex Education’ krijgt een vierde seizoen

Herlinde Matthys

Het derde seizoen van ‘Sex Education’ staat nog maar net op Netflix en de streamingdienst kondigt al aan dat er een vierde seizoen komt. Ook Gillian Anderson, Otis’ mama Jean, deelde het goede nieuws op haar Instagrampagina.


Ben je momenteel seizoen 3 van ‘Sex Education‘ aan het bekijken of kon je jezelf niet bedwingen en jaagde je alle afleveringen er al door in die eerste week? Geen zorgen, want de avonturen van Otis, Maeve, Eric en co zitten er nog lang niet op. Netflix kondigde namelijk aan dat er sowieso een vierde seizoen komt van de populaire reeks!

Moordale newsflash


De streamingdienst maakte dit fantastische nieuws openbaar op het wereldwijde fanevent ‘Tudum’. Op Instagram postte het een Moordale newsflash met dit heugelijke nieuwtje. Fans zijn alleszins in de wolken en kunnen nu al niet meer wachten op de nieuwe afleveringen.

Gillian Anderson, die in de reeks in de huid kruipt van Otis’ mama Jean, postte een foto van zichzelf met enkele tegenspelers op Instagram. Zo zien we Asa Butterfield (Otis), Patricia Allison (Ola), Mikael Persbrandt (Jakob) en Alistair Petrie (Mr. Groff). ‘We zien jullie terug in seizoen 4’, schreef de actrice onder de foto met daarbij een stoute emoji van een aubergine.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '