Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Ik ben een "Bridgerton"-meisje nu', aldus de actrice.

‘Bridgerton’-ster Simone Ashley keert niet meer terug in het nieuwe seizoen van ‘Sex Education’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

De 27-jarige actrice Simone Ashley raakte sinds haar rol als Kate in de Netflixserie ‘Bridgerton’ in een razend tempo bekend. Voorheen speelde ze de rol van Olivia Hanan in de populaire serie ‘Sex Education’, maar besluit ze nu dat hoofdstuk achter zich te laten en niet meer terug te keren in het nieuwe seizoen.

Opgelet: spoilers!

Dag ‘Bridgerton’, vaarwel ‘Sex Education’. Actrice Simone Ashley laat in een interview met This Morning weten dat ze niet meer terugkeert in de sekspositieve serie ‘Sex Education’ nu ze een ‘Bridgerton’-meisje is geworden.

Van Olivia naar Kate

Simone kroop drie seizoenen lang in de huid van Olivia Hanan in ‘Sex Education’, en was de eerste klant van Otis’ therapiebedrijfje. Maar dat avontuur laat ze nu achter zich. Britse nieuwssite This Morning vroeg haar of ze in het vierde seizoen te zien zal zijn: ‘Ik krijg die vraag vaak, maar nee. Ik ben een “Bridgerton”-meisje nu‘, antwoordt Simone al lachend. Hoe de screenwriters van ‘Sex Education’ de afwezigheid van Olivia zullen aanpakken, is nog onduidelijk.

Wél komt ze dus in volle glorie (en met knappe graaf Anthony aan haar zijde) terug in het derde seizoen van ‘Bridgerton’, dat deze zomer zal worden opgenomen. Het verhaal speelt zich een jaar later af en zal zich onder andere focussen op het leven na het huwelijk van Kate en Anthony (Jonathan Bailey). Als graaf en gravin vormen ze dan ook ook een belangrijk koppel in het Bridgerton-huis.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '