Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Wie is de vader van Mels baby?

TRAILER: het vierde seizoen van ‘Virgin River’ belooft heel wat drama

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Fans kijken er al even naar uit: Netflix komt met een vierde seizoen van de serie ‘Virgin River’. En daar heeft de streamingdienst nu ook een officiële trailer voor gelost.

In de maand juli zijn er heel wat films en series te streamen via Disney+, Prime Video, Streamz en natuurlijk ook Netflix! Ook het vierde seizoen van ‘Virgin River’ staat op de planning. En als we de trailer mogen geloven, krijgen we binnenkort heel wat drama te zien.

Mark of Jack?

In het nieuwe seizoen is Mel zwanger, maar ze weet niet of de baby van haar overleden man Mark is of van Jack. Maar ze blijft optimistisch! Ze wil al jaren moeder worden en haar droom is bijna realiteit. Terwijl Jack ondersteunend en opgewonden is, blijft de kwestie van wie de vader is wel aan hem knagen. Al wil hij niet meteen een vaderschapstest doen, want hij wil niet dat zijn gevoelens over de baby veranderen. Wanneer een knappe nieuwe dokter die zelf een gezin wil starten op hun pad komt, wordt de situatie alleen maar ingewikkelder...

Ondertussen is Hope aan het herstellen van haar auto-ongeluk. De aanhoudende psychologische effecten van haar hersenletsel zullen ingrijpende gevolgen hebben, zowel voor haar als voor Doc. Brie, die de onschuld wil bewijzen van de man van wie ze houdt, krijgt onverwachts een hechtere relatie met Mike en komt een stap dichter bij Calvins gewelddadige criminele web. En zelfs als Preacher een nieuwe romantische band vindt, koestert hij toch nog hoop voor een hereniging met Christopher en Paige.

Ai ai! Veel drama dus in het vierde seizoen van ‘Virgin River’, dat vanaf 20 juli op Netflix staat.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '