Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Wie wil het nu al lezen? 🙋‍♀️

Naast een spin-off-serie komt er ook een nieuw ‘Bridgerton’-boek over Queen Charlotte

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Meer dan een jaar geleden kregen we het leuke nieuws dat er van ‘Bridgerton’ een spin-off-serie komt over Queen Charlotte. Nu blijkt dat Shonda Rhimes de handen in elkaar slaat met auteur Julia Quinn om ook een boek over het personage uit te brengen!

Er staat zeker nog een derde én vierde ‘Bridgerton’-seizoen op de planning, maar ook een spin-off-reeks is in de maak. Daarnaast slaan ‘Grey’s Anatomy’-producer Shonda Rhimes en ‘Bridgerton’-auteur Julia Quinn ook de handen in elkaar om een boek uit te brengen die op die prequel gebaseerd zal zijn.

Liefdesverhaal

Het nieuwe verhaal zal gaan over de opkomst van Queen Charlotte en hoe het huwelijk van de jonge koningin met koning George zowel een geweldig liefdesverhaal als een maatschappelijke verschuiving veroorzaakte. Daardoor ontstond de wereld van de Ton die werd geërfd door de personages in ‘Bridgerton’.

Het boek zou uitkomen rond het moment dat de spin-off op Netflix komt te staan. Wanneer dat precies zal zijn, is nog niet bekend. Er is ook nog geen titel aangekondigd.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '