Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Met traantjes van geluk tot gevolg!

PREVIEW: Kristi ontmoet in ‘Out Of Office’ haar grote muzikale held

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Vanavond kan je op VTM kijken naar de derde aflevering van ‘Out Of Office’. En die wordt voor Kristi eentje om nooit meer te vergeten, want ze krijgt op de zorgboerderij wel een heel grote verrassing. In een preview is te zien hoe ze reageert op het bijzondere bezoek.

De ‘Out Of Office’-aflevering die vanavond uitgezonden wordt, wordt weer een pareltje. Zo zorgt Joel voor een hilarische (en herkenbare!) opmerking wanneer hij tijdens zijn bezorgronde bij Margaux aanbelt, en krijgt Kristi de verrassing van haar leven. De 29-jarige medewerkster van het keukenteam vertelde eerder al dat ze van iedereen houdt, maar het allermeest van Niels Destadsbader. En die laatste komt toevallig een bezoekje brengen aan de Emiliushoeve.

Traantjes van geluk

Alhoewel, zo toevallig is zijn komst niet. In de aflevering van vanavond wordt een benefiet georganiseerd om een nieuwe fiets te kunnen kopen voor Joel. Kristi zette Niels uiteraard helemaal bovenaan de gastenlijst, en presentator Bruno stuurde hem een uitnodiging, waarop de zanger inging. Om Kristi te verrassen met zijn komst, rijdt Bruno samen met Niels, René en Irina al zingend met de tractor richting haar werkplek. Daar springt Kristi natuurlijk een gat in de lucht zodra haar grote idool verschijnt.

‘Ik ben zó blij! Ik ben je allergrootste fan’, zegt ze terwijl ze Niels in de armen vliegt en in tranen uitbarst. ‘Het zijn traantjes van blijdschap. Dat is echt een coole vent! Ik wil er graag eens mee op date gaan. Zo een schone vent’, zegt ze overdonderd.

Of Niels ook een nummertje zal zingen tijdens de benefiet en hoe het nog gaat met de andere gasten en medewerkers op de zorgboerderij ontdek je vanavond om 20u45 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '