Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

The Chalet in Wales heeft vijf slaapkamers en is dus geschikt voor maximum tien personen.

Je kan binnenkort Otis’ huis uit ‘Sex Education’ huren als B&B

Herlinde Matthys

Niet alleen de zalige verhaallijn en de steengoede acteerprestaties doen ons grote ogen opzetten als we naar ‘Sex Education’ kijken. Ook de omgeving waar de Netflixserie werd opgenomen ziet er adembenemend mooi uit. Goed nieuws voor wie een weekje Wales wel ziet zitten, want je kan binnenkort het huis van Jean en Otis huren als B&B.


Het tweede seizoen van ‘Sex Education’ is opnieuw een schot in de roos! We zijn gek op Otis, Maeve, Eric en co, maar ook de regio in Wales waar de Netflixserie werd opgenomen, doet onze mond vaak openvallen van verbazing. Na het eerste seizoen was er al een toestroom van toeristen op de locaties waar de reeks werd gefilmd. Dat zal binnenkort alleen maar toenemen, want het huis van Jean Milburn en haar zoon Otis zal verhuurd worden als B&B.

Groene vallei


De prachtige houten villa is honderd jaar oud en ligt in Forest of Dean. Het was vroeger een vakantieverblijf genaamd ‘The Chalet’, maar de bed and breakfast werd speciaal gesloten voor de opnames van de serie. In de nabije toekomst kan je er dus opnieuw vertoeven. Het houten huis is omgeven door metershoge bomen en het terras biedt een waanzinnig mooi uitzicht op de groene Wye vallei en de rivier.

The Chalet in Symonds Yat Eas heeft vijf slaapkamers en is dus geschikt voor maximum tien personen. Het is de ideale locatie voor natuurliefhebbers, want je kan er lange boswandelingen maken en daarna een warme chocomelk of frisse pint drinken in een van de nabijgelegen pubs. Wanneer je de B&B precies kan huren, is voorlopig nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '