Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© GoPlay

Of zijn tactiek werkt zie je in een nieuwe aflevering van 'Viktor vs Francesco: Het Belgisch Kampioenschap'.

ZIEN: Francesco begint ongewassen aan nieuwe battle, en om wel een hele goeie reden

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Elke woensdag kunnen we op GoPlay genieten van een nieuwe aflevering van ‘Viktor vs Francesco: Het Belgisch Kampioenschap’. In de meest recente aflevering is te zien hoe Francesco ongewassen aan een nieuwe battle begint. En daar heeft hij een hele goeie reden voor.

In de online reeks ‘Viktor vs Francesco: Het Belgisch Kampioenschap’ zien we wekelijks hoe Francesco Planckaert en Viktor Verhulst, de zonen van de twee bekendste families van Vlaanderen, het opnemen tegen elkaar.

Elke woensdag is er een nieuwe battle. In de meest recente aflevering moet het duo konijnen trainen voor een wedstrijd konijnenjumping. Ze kiezen elk een konijn uit dat ze africhten om zo snel mogelijk een parcours met obstakels af te leggen.

Zweetgeur

Je weet wat ze zeggen: een voorbereid man is er twee waard. In een fragment is te zien dat Francesco besloot zich voor deze challenge niet te wassen, geen parfum op te doen én zelfs zijn tanden niet te poetsen. Volgens de Planckaert lopen de beesten anders weg. ‘Door die zeep kunnen ze weglopen. Ze moeten echt je zweetgeur kunnen ruiken’, aldus Francesco.

Al betwijfelen we of ze nu ook niet zullen weglopen... Zijn tactiek was trouwens Viktor niet ontgaan. ‘Het werd mij ineens duidelijk van waar die geur kwam. Dank u, Francesco‘, vertelt hij al lachend.

Benieuwd of zijn tactiek werkt? Bekijk de volledige aflevering nu via GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '