Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Hij toont onder meer zijn zwemkommetje en zijn 'toy'.

ZIEN: Willy geeft je een rondleiding in de chique villa Persyn uit ‘Nonkels’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Voor wie het tussen al dat lachen en gieren al opgevallen is: de villa van Willy in ‘Nonkels’ is er eentje om lichtjes jaloers op te zijn. De man geeft nu in een filmpje een korte rondleiding.

We kregen al te zien hoe hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule dankzij enkele talentvolle make-upartiesten omgetoverd werden tot nonkel Willy en nonkel Luc in de hilarische serie ‘Nonkels’. Nu krijg je opnieuw een kleine blik achter de schermen, want Rik aka Willy geeft je een korte rondleiding door villa Persyn, zijn ‘bescheiden’ optrekje.

Grote trots

Hij toont ons zijn keuken met zijn drankcollectie, zijn living met centraal de piano, de sauna, zijn poezetje waarmee hij verwijst naar zijn echtgenote Delphine, diens dressing (waarvan we de inhoud wel graag zouden copy-pasten in onze kleerkast), de master bedroom met een sterrenkijker en uiteraard zijn grote trots: zijn zwemkommetje waardoor je Saint-Tropez-vibes à la maison krijgt én zijn toy: een knalgele Porsche.

De serie gaat over drie West-Vlaamse broers die samen met hun gezinnen onverwachts bezoek krijgen van de Kameroense vluchteling Innocent. Dat zet hun hele leven op z’n kop met alle hilarische gevolgen van dien. ‘Nonkels’ kan je elke dinsdag om 20u35 zien op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '