Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Ze vertoeven ettelijke uurtjes in de make-upstoel.

ZIEN: zo transformeren Rik Verheye en Jelle De Beule in Willy en Luc voor ‘Nonkels’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Wim Willaert, Rik Verheye en Jelle De Beule spelen in de komische serie ‘Nonkels’ drie broers van middelbare leeftijd wiens leven overhoop wordt gegooid wanneer plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat. Rik en Jelle zijn respectievelijk 35 en 41 en moeten om in hun rol te kruipen dus ettelijke uurtjes in de make-upstoel vertoeven. Hun metamorfose is verbluffend!

Wie de serie ‘Nonkels’ al zag op Streamz of Play4 merkte op dat hoofdrolspelers Rik Verheye en Jelle De Beule er toch helemaal anders uitzagen. Het zijn gelukkig niet die zware coronajaren die hun tol eisten, maar handige make-upartiesten die de twee acteurs voor elke opnamedag omtoverden tot nonkel Willy en nonkel Luc.

Extra stukjes ‘huid’

Rik en Jelle moeten daarvoor wel heel wat geduld uitoefenen, wat die metamorfose neemt iedere keer opnieuw enkele uurtjes in beslag. Play4 deelt nu een filmpje waarin het die zotte transformatie toont. Wees gerust, het is geen video van 180 minuten of meer, maar een kort fragment van dertig seconden.

Je ziet hoe er meer bij komt kijken dan enkel wat schmink en grijze verf voor in het haar. De twee acteurs krijgen extra stukjes ‘huid’ opgeplakt op hun wangen, kin en voorhoofd. Zo gaan ze van een strak velleke naar een gerimpelde en ietwat meer afgeleefde seniorenhuid.

Je kan elke dinsdag om 20u35 naar een nieuwe aflevering kijken van ‘Nonkels’ op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '