Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Het is alsof Netflix wist dat ons land een paaspauze zou nemen.

17 nieuwkomers op Netflix die we in april willen zien

Het is alsof Netflix wist dat België in april een paaspauze zou nemen. De streamingdienst voorziet heel veel nieuwe series, films en docu’s. We lijsten onze favorieten op.


1. Worn Stories


Vanaf 1 april.

‘Orange is the New Black’-maker Jenji Kohan vormde de bestseller ‘Worn Stories’ om tot een docuserie, in samenwerking met auteur Emily Spivack. In de reeks vertellen mensen verhalen aan de hand van een kledingstuk. Van een man die zijn eerste nieuwe outfit koopt na jaren in gevangenisplunje tot een oudere dame die een mooie jurk kreeg van haar man, net voor zijn dood.

Check de trailer. 

© Netflix

2. Just Say Yes


Vanaf 2 april.

‘Just Say Yes’ is een Nederlandse romantische film met knapperds Yolanthe Cabau en Jim Bakkum. Cabau speelt Lotte, een romantische ziel die net voor haar trouwfeest gedumpt wordt. Ze probeert haar trouw te redden met de hulp van haar charismatische collega Chris, gespeeld door Jim. Je kan waarschijnlijk al wel raden wat er dan gebeurt...

Check de trailer. 

© Netflix

3. The Serpent


Vanaf 2 april.

‘The Serpent’ vertelt het verhaal van Charles Sobhraj, een moordenaar uit de jaren 70 die het gemunt had op toeristen die de Hippie Trail – een weg over land van Europa naar India en Nepal – afreisden. De reeks is gebaseerd op waargebeurde feiten.

Check de trailer. 

© Netflix

4. Concrete Cowboy


Vanaf 2 april.

Idris Elba, Caleb McLaughlin (‘Stranger things’) en Jharrel Jerome (‘Now They See Us’) zijn te zien in een western/dramafilm over een 15-jarige jongen uit Detroit die bij zijn vader in Philadelphia gaat wonen. Zijn pa is wat men noemt een ‘urban cowboy’.

Check de trailer. 

© Netflix

5. Snabba Cash


Vanaf 7 april.

De titel van deze Zweedse thrillerreeks betekent letterlijk ‘snel geld’. Layla, een alleenstaande moeder en onderneemster, leent geld van de onderwereld in de hoop een succesvol leven op te bouwen. Dat gaat helemaal fout.

Check de trailer. 

© Netflix

 

6. This is a Robbery: The World’s Biggest Art Heist


Vanaf 7 april.

In 1990 belden twee mannen verkleed als politieagenten aan bij een kunstmuseum in Boston en gingen aan de haal met een fortuin aan kunst. In deze docuserie duik je in het verhaal van een van de meest gedurfde kunstroven ooit.


Check de trailer.

© Netflix

7. Thunder Force


Vanaf 9 april.

Melissa McCarthy en Olivia Spencer schitteren in deze komedie als twee doodnormale vriendinnen die plots aan het werk moeten als superhelden. Dat is eraan te merken.

Check de trailer. 

© Netflix

8. My Love: Six Stories of True Love

Vanaf 13 april.


Deze hartverwarmende, aandoenlijke docuserie vertelt de liefdesverhalen van zes oudere koppels die elkaar doodgraag zien. Want in deze bizarre tijden kunnen we wel wat liefde, hoop en warmte gebruiken.

Check de trailer. 

© Netflix

9. The Circle: seizoen 2


Vanaf 14 april.

Het tweede seizoen is daar, al verschijnt het wel maar in mondjesmaat. Elke woensdag zet Netflix een nieuwe aflevering online. In het tweede seizoen maken een groep onbekenden opnieuw kennis met elkaar via een online profiel op The Circle. De vraag is wie zich verbergt achter een catfishprofiel en wie echt is?

Check de aankondiging. 

© Netflix

10. Dad Stop Embarrassing Me!


Vanaf 14 april.

Jamie Foxx is Brian Dixon in deze sitcom die doet denken aan ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ en ‘My Wife and Kids’. Wanneer zijn tienerdochter bij hem komt wonen, roept Brian de hulp in van zijn pa, zus en beste vriend. Terwijl hij samen met hen leert omgaan met zijn tienerdochter, haar liefdesperikelen en de wondere wereld van TikTok, heeft hij ook nog een familiezaak te leiden.

Check de trailer. 

© Netflix

11. Why Are You Like This


Vanaf 16 april.

Deze zesdelige komedie over drie beste vrienden in Melbourne is volgens Australische media ‘gedurfd, onbeschaamd en hilarisch’. Daar ging de reeks enkele weken geleden al in première. Dit is een must-watch, als je ’t ons vraagt.

Check de trailer. 

© Netflix

12. Snelle: Zonder jas naar buiten


Vanaf 16 april.

De Nederlandse rapper Snelle groeide in de laatste twee jaar razendsnel uit tot een van de hotste artiesten van de Benelux. Deze openhartige docu toont de jonge kerel achter het succes.

Check de trailer. 

© Netflix

13. Stowaway


Vanaf 22 april.

Toni Collette, Anna Kendrick en Danielle Dae spelen in ‘Stowaway’ astronauten die op een 2-jarige missie naar Mars vertrekken. Niet lang na de take-off ontdekken ze dat er een verstekeling op het ruimteschip is, maar ze zijn te ver om terug te keren. De man zal de missie moeten uitzitten.

Check de trailer. 

© Netflix

14. Life in Colour with David Attenborough


Vanaf 22 april.

De ondertussen 94-jarige bioloog met machtige stem is nog altijd niet klaar om op pensioen te gaan. Vorig jaar verscheen ‘A Life on Our Planet’ op Netflix, zijn docufilm over de evolutionaire geschiedenis van het leven op onze planeet. In Attenboroughs nieuwe Netflix-docuserie onderzoekt de man hoe dieren kleur gebruiken om te overleven en te gedijen in de natuur.

Check de trailer. 

© Netflix

15. Shadow and Bone


Vanaf 23 april.

‘Shadow and Bone’ is een fantasyreeks gebaseerd op het boek van de Amerikaanse schrijfster Leigh Bardugo. Het verhaal draait rond Alina, een weesmeisje dat opgroeit in het op Rusland geïnspireerde land Ravka. Haar leven verandert plots wanneer ze ontdekt dat ze een kracht heeft die haar beste vriendin kan redden.

Check de trailer. 

© Netflix

16. Headspace Guide to Sleep


Vanaf 28 april.

Eind vorig jaar verscheen ‘Guide to Meditation’ van de Headspace-app op Netflix, nu volgt een ‘Guide to Sleep’. In afleveringen van vijftien minuten leer je alles over slaap en hoe je die optimaliseert.

© Netflix

17. Things Heard & Seen


Vanaf 29 april.

Amanda Seyfried speelt in deze horrorfilm een jonge vrouw die na een verhuis van Manhattan naar een klein dorp ontdekt dat zowel haar nieuw huis als haar echtgenoot donkere geheimen verbergen.

© Netflix

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '