Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Dina Tersago stelt eind deze maand de nieuwe boeren voor, maar dat zal anders gaan dan vorige jaren.

Nieuw seizoen ‘Boer zkt Vrouw’ krijgt een vleugje ‘Blind Date’ (helaas zonder Ingeborg)

Dina Tersago stelt heel binnenkort de boeren en boerin voor die in het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ een partner zoeken. Ze doet dat zonder An Lemmens, en dat is niet de enige verandering in het nieuwe seizoen. De boeren zullen bij de voorstelling niet herkenbaar getoond worden.


Na drie seizoenen samen met An Lemmens, zal Dina Tersago ‘Boer zkt Vrouw’ opnieuw alleen presenteren. Aangezien corona nog altijd in het land is, wordt ook dit seizoen  geen buitenlands avontuur, dus kan Tersago het werk wel alleen dragen.

Beetje ‘Blind Date’


Er wordt ook een nieuwe wending aan het programma gegeven. Bij de voorstelling van de boeren zullen zij niet herkenbaar in beeld gebracht worden. De dames en heren die zich inschrijven, doen dat puur op basis van wat ze te zien krijgen van het leven van de boer en wat vrienden en familie vertellen over hem of haar. ‘Af en toe een silhouet, meer zal er van de boeren niet te zien zijn in de openingsaflevering’, vertelt Dina in Dag Allemaal.

© VTM

Wie zich wil inschrijven, hoeft dit jaar geen pen en papier boven te halen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de website van VTM, waarop iedereen uitgenodigd wordt voor een ontmoeting. Na die eerste blind date, mogen de vrijgezellen zelf aangeven of ze verder willen met de boer in kwestie. We voelen de ongemakkelijke afwijzingen nu al komen.

Veel enthousiasme


Dina hoopt dat mensen zich toch zullen durven inschrijven, ondanks dat extra spannend element. ‘Aan de bonte mix van persoonlijkheden en stielen zal het alvast niet liggen’, zegt ze over haar vier boeren en boerin. ‘Er zit zelfs een cowboy tussen. En alle boeren wonen in Vlaanderen. Na het succesverhaal van Frits en Bart vorig jaar, voelden we veel enthousiasme onder onze lokale boeren. Ik kreeg regelmatig mails van boeren of familieleden om zich in te schrijven.’ De openingsaflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ wordt nog in mei uitgezonden. Het programma zal waarschijnlijk voor het najaar zijn.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '