Home Lifestyle TRAILER: nieuwe beelden van fantasyserie ‘Sweet Tooth’ beloven veel goeds

TRAILER: nieuwe beelden van fantasyserie ‘Sweet Tooth’ beloven veel goeds

Het eerste seizoen staat vanaf 4 juni op de streamingdienst.

trailer sweet tooth
© Netflix

Netflix komt met een gloednieuwe serie die fans van het genre fantasy zonder twijfel zal kunnen bekoren. De streamingdienst stuurde een officiële trailer voor ‘Sweet Tooth’ de wereld in.

In ‘Sweet Tooth‘ vernietigde een soort virus tien jaar geleden de wereld en als gevolg daarvan ontstonden de hybriden, baby’s die werden geboren als deels mens en deels dier. Men weet niet of het virus de hybriden heeft veroorzaakt, en dus jagen ze uit angst op hen. Gus is zo’n wezen dat half mens, half hert is. Hij slaagt erin om tien jaar verborgen te blijven in het bos. Wanneer hij op een dag een eenzaat genaamd Jepperd ontmoet, gaan ze samen op avontuur op zoek naar antwoorden.

Het eerste seizoen van het post-apocalyptisch sprookje bestaat uit acht afleveringen en is gebaseerd op het gelijknamige DC Comics-stripboek van Jeff Lemire. ‘Sweet Tooth’ werd onder andere geproduceerd door ‘Iron Man’-acteur Robert Downey Jr. en zijn vrouw Susan Downey.

Na een teaser werd er ook een officiële trailer gelost, en die belooft al veel goeds. Het eerste seizoen staat vanaf 4 juni op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: