Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Als het weer blijft teleurstellen, is er nog altijd Netflix!

15 veelbelovende series en films die in juni op Netflix verschijnen

Laat ons hopen dat de weergoden ons in juni veel beter gezind zijn, maar moest dat niet zo zijn, dan is er nog altijd Netflix. Volgende maand verschijnen er weer veel titels op de streamingdienst die volgens ons het bekijken waard zijn.


Summertime – seizoen 2


Een dik jaar geleden verscheen het eerste seizoen van de Italiaanse reeks ‘Summertime’ op Netflix, in juni gaat het verhaal verder. De youngadultserie speelt zich af aan de Adriatische kust, waar enkele Italiaanse jongeren de zomer van hun leven beleven. In het eerste seizoen werden Ale en Summer, twee jongvolwassenen van totaal verschillende afkomst, verliefd op elkaar. In het tweede seizoen is het opnieuw zomer en komen we te weten hoe het een jaar later met de personages en hun relaties gesteld is.

Vanaf 3 juni.

Check de trailer.

Sweet Tooth


‘Sweet Tooth’ is een serie gebaseerd op de gelijknamige DC Comic-stripreeks. Het hoofdpersonage is een jongetje dat half mens, half hert is. Hij waagt zich aan een gevaarlijke tocht naar een plek waar zijn soort niet bedreigd wordt door de mens.

Vanaf 4 juni.

Check de trailer.

Feel Good – seizoen 2


De tragikomische miniserie ‘Feel Good’ die in 2020 uitkwam, krijgt volgende maand een vervolg. De reeks vertelt het semi-autobiografische verhaal van de Canadese comedian Mae Martin, die in de reeks verslaafd is aan haar vriendin George. In seizoen 2 gaat Mae in rehab, maar het lijkt erop dat ze dat niet volhoudt. Fijn feitje: Lisa ‘Phoebe’ Kudrow speelt de moeder van Mae.

Vanaf 4 juni.

Check de trailer.

The Walking Dead – seizoen 10


De opnames van ‘The Walking Dead’ werden vorig jaar stilgelegd door de coronacrisis, waardoor fans lang moesten wachten op het vervolg van seizoen 10. Je vindt nu al de eerste 15 afleveringen op de streamingdienst, volgende maand wordt het seizoen vervolledigd.

Vanaf 4 juni.

Joker


De meest besproken acteerprestatie van 2019 was ongetwijfeld die van Joaquin Phoenix in ‘Joker’. De man won dan ook een Oscar, een Golden Globe, een BAFTA en een Critics’ Choice Award voor zijn vertolking van het befaamde personage. Binnenkort kan je Phoenix’ prachtprestatie bewonderen op Netflix.

Vanaf 5 juni.

Awake


Gina Rodriguez is bekend van ‘Jane the Virgin’ en de Netflixfilm ‘Someone Great’, maar haar nieuwste rol is minder licht en lollig. ‘Awake’ is een postapocalyptische thriller die zich afspeelt in een wereld waarin alle elektronica zijn weggevallen en mensen hun vermogen om te slapen hebben verloren.

Vanaf 9 juni.

Check de trailer.

Lupin: Deel 2


Met de ontvoering van Raoul, de zoon van Assane, eindigde deel 1 van ‘Lupin’ met een cliffhanger. Gelukkig moeten we niet te lang wachten op het vervolg. In deel 2 is heel Frankrijk op zoek naar Assane, die besluit onder te duiken. Maar vermoedelijk niet voor lang.

Vanaf 11 juni.

Check de trailer.

Skater Girl


Prerna is een Indiase tiener die de droom krijgt om skater te worden. Ze wordt geïnspireerd door Jessica, een Brits-Indiase dertiger die skateboarding introduceert in haar dorpje. ‘Skater Girl’ is een coming-of-age-film van Indiase makelij.

Vanaf 11 juni.

Check de trailer.

Élite Short Stories


In afwachting van het vierde seizoen, krijgen ‘Élite’-fans vier voorgerechtjes voorgeschoteld in de vorm van kortverhalen. In elk verhaal van telkens drie afleveringen wordt gefocust op twee of drie personages. Op 14, 15, 16 en 17 juni komt telkens een short story online.

Vanaf 14 juni.

Check de teasers.

Workin’ Moms – seizoen 5


Zoals zoveel series liep ‘Workin’ Moms’ vertraging op door de pandemie, maar in februari kon het vijfde seizoen dan toch uitgezonden op de Canadese tv. Vanaf volgende maand kunnen Netflixabonnees genieten van de laatste nieuwe avonturen van Kate en de andere workin’ moms.

Vanaf 15 juni.

Check de trailer.

Élite – seizoen 4


In het vierde seizoen van ‘Élite’ zijn er enkele nieuwkomers op Las Encinas. Naast een nieuwe, strenge directeur, zijn er ook een paar fresh faces onder de studenten. We durven wedden dat die voor drama zullen zorgen…

Vanaf 18 juni.

Check de gloednieuwe trailer.

Fatherhood


Kevin Hart speelt in de film ‘Fatherhood’ een kersverse papa die er alleen voor komt te staan wanneer zijn vrouw sterft. De komische en tegelijkertijd ontroerende film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Vanaf 18 juni.

Check de trailer.

Too Hot to Handle – seizoen 2


‘Too Hot to Handle’ is terug! Netflix dropte opnieuw een hoop appetijtelijke singles op een paradijselijke locatie waar seks uit den boze is. Toch als ze 100.000 dollar willen winnen. Lana, de computerstem die het zootje ongeregeld in het oog en onder controle houdt, is er weer klaar voor.

Vanaf 23 juni.

Good on Paper


Iliza Shlesinger, een Amerikaanse komiek, speelt in de romantische komedie ‘Good on Paper’ een… komiek. Hoofdpersonage Andrea Singer heeft jarenlang haar comedycarrière boven haar privéleven gezet, waardoor ze nog steeds single is. Ze ontmoet een man die perfect lijkt op papier, maar is hij too good to be true?

Vanaf 23 juni.

Check de trailer.

Wonder Boy


‘Wonder Boy’ is een autobiografische documentaire over Balmain-ontwerper Olivier Rousteing. De Franse film uit 2019 toont de man achter de fabulous kleren: een achtergelaten en geadopteerde jongeman die op zoek gaat naar zijn geboorteouders in de hoop te weten te komen wie hij zelf is.

Vanaf 26 juni.

Check de trailer.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '