https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle TRAILER: Assane is de meest gezochte man in Frankrijk in deel 2...

TRAILER: Assane is de meest gezochte man in Frankrijk in deel 2 van ‘Lupin’

Binnen exact een maand staat het tweede deel op Netflix!

Lupin 2
© Netflix

Netflix beloofde eerder dat het tweede deel van ‘Lupin’ in de zomer online zou komen, maar de streamingdienst doet zelfs beter dan dat. Op 11 juni staan de nieuwe afleveringen online! Samen met een releasedatum, doet Netflix ‘Lupin’-fans ook een officiële trailer cadeau.

Het eerste deel van ‘Lupin’ eindigde met een cliffhanger. Raoul, de zoon van Assane en Claire, wordt in Étretat ontvoerd door een handlanger van Pellegrini. Ondertussen zit de politie in Parijs meesterdief Assane op de hielen. In de trailer voor deel 2 is te zien dat Diop de meest gezochte man in Frankrijk wordt en op de vlucht moet slaan. Maar Arsène Lupin, het grote voorbeeld van Assane, zou nooit vluchten en niet meer van zichzelf laten horen. Diop neemt een groot risico door terug te keren naar Parijs om toch nog wraak te nemen op Pellegrini voor de dood van zijn vader.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het tweede deel van ‘Lupin’ zal net als het eerste uit vijf afleveringen bestaan. Zij worden in één keer op de streamingdienst gedropt. Deel 1 verscheen in januari en werd meteen een van de best bekeken series ooit op Netflix.

Lees ook: