https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Er komt een 18de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’

Er komt een 18de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’

En ook 'Station 19' krijgt een nieuw seizoen.

grey's anatomy achttiende seizoen
© ABC

Na het trieste nieuws dat de vaste personages Giacomo ‘Andrew DeLuca’ Gianniotti en Jesse ‘Jackson Avery’ Williams de cast van ‘Grey’s Anatomy’ verlaten, hadden we nood aan wat goed nieuws. ABC kondigde aan dat er ook een achttiende seizoen van de populaire ziekenhuisserie komt!

Het lijkt erop dat we nog niet meteen afscheid moeten nemen van Meredith Grey en onze andere favoriete ‘Grey’s Anatomy’-personages. Momenteel wordt het zeventiende seizoen op Play 5 uitgezonden en ook daarna hebben we iets om naar uit te kijken. Er komt officieel een achttiende seizoen! Daarnaast krijgt ‘Grey’s Anatomy’-spin-off ‘Station 19’ een vijfde seizoen.

De toekomst van ‘Grey’s Anatomy’ was wat onzeker. In maart vertelde showrunner Krista Vernoff nog aan The Hollywood Reporter dat ze voor het zeventiende seizoen en z’n einde zowel een seizoensfinale als een seriefinale gepland had. Dus het was goed mogelijk dat een van onze favoriete series na zeventien seizoenen zou stoppen, maar dat blijkt nu dus niet het geval te zijn. Oef!

Contract verlengd

Met die hernieuwing is er ook een nieuwe deal voor bepaalde castleden. De onderhandelingen duurden lang, maar actrice en uitvoerend producent Ellen Pompeo is eindelijk tot een akkoord gekomen met televisiebedrijf ABC om haar contract voor een jaar te verlengen. Ook Chandra ‘Bailey’ Wilson en James ‘Richard’ Pickens Jr. hebben nieuwe deals gesloten, waardoor de drie hoofdrolspelers volgens bronnen een serieuze loonsverhoging zullen krijgen voor het achttiende seizoen. Over verdere seizoenen is er nog niets beslist, maar het achttiende werd volgens Deadline nog niet aangewezen als laatste.

Lees ook: